Accommodaties

Zoeken & Boeken


Aankomst:
  Klik voor kalender
za 29-11-2014
Verblijfsduur:
2 nachten
Vertrek:
ma 01-12-2014
Reisgezelschap:
info icon adults
0 volwassene
info icon kids
geen kind

Per bus / touringcar naar Disneyland Parijs

Disneyland Parijs Reisgids - Vervoer

Uitgerust aankomen in Disneyland Parijs? De bus is een ontspannen manier van reizen: u kunt onderweg een videootje kijken, lezen of een dutje doen.

Op onderstaande websites zijn arrangementen (accommodatie + bus en eventueel entree) te boeken, heb je al een hotel en zoek je alleen busvervoer? Bekijk dan op onze speciale buspendel pagina.

Oad Kidsbus

Stap al in Nederland in de Magische Disney wereld en reis met de unieke Oad Kidsbus! Terwijl de kinderen beneden in de dubbeldekker spelen met een hostess, genieten volwassenen bovenin van een comfortabele reis. Uw kids hebben zowel bovenin de bus als beneden een eigen stoel!

Wat is er voor kinderen een grotere droom dan een reis naar Disneyland Paris? Maak het nog specialer en reis met de fantastische Oad Kidsbus naar Frankrijk! De speelruimte onderin de Kidsbus is uitgerust met 4 tafels waaraan kinderen met plezier kunnen spelen of knutselen. Vanaf de grens rijdt een host(ess) mee die de kinderen prima weet te vermaken. En natuurlijk is het geen probleem wanneer de kinderen gewoon boven willen zitten. Zij hebben zowel boven als beneden een eigen plekje!

OOK HANDIG OM TE WETEN
• De kidsbus is geschikt voor kinderen van 4 t/m 11 jaar.
• Naast de Kidsbus, kun je uiteraard ook met een andere Oad bus reizen.
• Alle bussen zijn rookvrij, voorzien zijn van een toilet, koelkast, koffiezetapparaat, airconditioning en audio/dvd-systeem.
• aan boord zijn warme dranken en frisdranken te koop.
• De Oad Kidsbus beschikt over een magnetron en verschoonruimte.
• Er kunnen maar liefst 16 kinderen beneden in de Oad Kidsbus spelen met o.a. spelletjes, kleurplaten, knutselspullen, Disney Blu-Ray’s & Dvd’s. Rijden er meer dan 16 kinderen mee, dan spelen ze gewoon om beurten in groepjes.
Klik hier voor het aanbod busreizen van Oad.

Peter Langhout reizen

Peter Langhout Reizen biedt al jaren lang busreizen naar Disneyland Parijs aan. Bij Peter Langhout heeft u ruime keuze uit goede hotels zoals: Kyriad, Mercure, Campanile, etc. Kies uit een 2, 3 of 4-daages busreis inclusief hotel én entree tot de disneyparken, vanaf € 139,-! p.p.
Klik hier voor alle Disney-reizen van Peter Langhout!

Effeweg.nl

Effe Weg is een jonge en enthousiaste touroperator met een aanbod dat bestaat uit meerdaagse en supervoordelige busreizen in heel Europa. Effe Weg is onderdeel van Gebo Tours en Betuwe Express en rijdt met luxe bussen voorzien van het Keurmerk Touringcar bedrijf. Naast busreizen naar Disneyland biedt Effe Weg ook diverse reizen aan naar Parijs waarbij een excursie naar Disneyland mogelijk is.
Klik hier voor het aanbod Disney en Parijs reizen van Effeweg.nl