Accommodaties

Zoeken & Boeken


Aankomst:
  Klik voor kalender
Verblijfsduur:
Vertrek:
za 26-04-2014
Reisgezelschap:
(meer dan 11 personen? Klik hier)

Vervoer:

Per trein naar Disneyland Parijs met Thalys en TGV

Disneyland Parijs Accommodaties - Vervoer

Comfortabel per spoor naar het hart van de magie? Elke dag zijn er meerdere hoge-snelheids verbindingen naar Disneyland® Parijs.

Arrangementen

Het is mogelijk om complete arrangementen te boeken naar Disneyland Resort Paris. U betaalt dan 1 prijs voor de overnachting(en), het vervoer en entree tot de parken. Alle beschikbare arrangementen zijn opgenomen in onze “Zoeken & Boeken”-module. Vul in de linkerkolom van deze site uw wensen in, en geef bij het vervoer aan dat u per trein wenst te gaan. Alle reizen per trein zijn echter altijd op aanvraag. U vult een formulier in en wij controleren aan de hand daarvan de beschikbaarheid en nemen contact met u op.

Losse treintickets:

De treinen naar Disneyland® Paris dienen altijd gereserveerd te worden. Treinen zijn pas te reserveren vanaf 3 maanden voor vertrek. Het is niet mogelijk een voorreservering te doen.Treinreizen vanuit alle Nederlandse stations zijn te boeken via NS Hispeed. Klik hier om naar de reserveringspagina van NS Hispeed te gaan. U kunt betalen met Credit Card (Mastercard en VISA) en iDeal (internetbankieren via ABN AMRO, Rabobank, Fortis, Postbank, SNS en ING).

Treinreizen vanuit Amsterdam Centraal, Den Haag HS, Rotterdam Centraal, Dordrecht, Roosendaal, Antwerpen-Centraal, Mechelen en Brussel (Noord, Centraal en Zuid/Midi) zijn te boeken via voyages-SNCF.com. Klik hier om naar de reserveringspagina van voyages-SNCF.com te gaan. U kunt enkel betalen met Credit Card (Mastercard, VISA, American Express en CB).

Directe verbindingen

Wat veel mensen niet weten is dat Thalys een groot aantal directe verbindingen heeft geschrapt. Vanaf 1 april 2007 is Thalys helaas gestopt met alle verbindingen (ook vanaf Brussel-Zuid alias Brussel-Midi) naar Disneyland® Resort Paris, echter vanaf die datum zal de TGV 3 directe verbinding (1u17) en 4 verbindingen met een tussenstop in Lille (1u39) vanuit Brussel-zuid uitvoeren. Houd u dus rekening met minimaal 1 overstap (vaak in Brussel-zuid)


Thalys-Disneyland

Vragen?


Mocht u nog vragen hebben ten aanzien van treinreizen naar Disneyland Resort Parijs? Klik dan boven in het scherm op de contact-knop kunt u deze via een LiveChat aan ons stellen. Als wij niet online zijn, kunt u uw vraag achter laten op de site, wij beantwoorden uw vraag dan binnen 24 uur!