Met de Disney Cruise Line vaar je een zonovergoten vakantie tegemoet vol Disney magie. Zo lig je al snel op koers voor het spectaculaire Disney entertainment, de heerlijke ontspanning en een zorgeloze vakantie. De Disney Cruise Line bied entertainment voor het hele gezin, met afzonderlijke zones voor volwassenen en kinderen.

Disney Cruise Line

Meer informatie

Wij als MagischeNachten bieden geen cruises aan met de Disney Cruise Line. Wel werken we samen met een aantal aanbieders die onderaan deze pagina vermeld staan. Als je meer informatie over de vloot wil en op welke routes er gevaren wordt, kun je kijken op de pagina's van onze aanbieders of hier op de pagina van de Disney Cruise Line zelf.

Op vakantie met de Disney Cruise Line inclusief vliegtickets en hotel

De meeste vakanties met de Disney Cruise Line starten vanaf Port Canaveral (Florida). Wanneer je dus op cruise gaat zul je eerst een vliegticket moeten boeken naar Amerika. Reisorganisatie Kras bied naast losse cruises met de Disney Cruise Line ook cruises aan inclusief vliegtickets, transfers en hotelovernachtingen. Zo ga je dus onbezorgd op vakantie in de Disney magie.

Klik hier om het aanbod van Kras te bekijken

Aquaduck op de Disney Cruise Line