Aanbiedingen

Je wil je reis naar Disneyland Parijs uiteraard zo voordelig mogelijk reserveren. MagischeNachten.nl heeft voor je een overzicht van alle aanbiedingen samengesteld. Heb je al een datum in gedachte waarop je wil gaan? Klik dan op de link onderaan de aanbieding om hem te boeken!

Op dit moment zijn er 6 geldige aanbiedingen. Je vind deze aanbiedingen onderaan deze pagina.

Bespaar tips van de Disneyland Paris specialist:

Over het algemeen: hoe eerder je boekt, hoe voordeliger je arrangement. Er zijn soms last-minute aanbiedingen, echter geven deze vaak minder korting dan de vroegboekacties. Wacht dus niet te lang met boeken!
In onze zoek & boek module staat iedere aankomstdatum in een kleur aangegeven. Van "Super voordeel" (januari/februari) tot "Hoog" (zomer- en kerstvakantie), als je flexibel bent stem je je aankomstdatum hierop af.
Hoe langer je verblijft, hoe lager de prijs per nacht! Het is dus niet zo dat 4 nachten, twee keer zo duur zijn als 2 nachten. Soms kun je met een relatief kleine toeslag 1 of 2 nachten aan je verblijf plakken.
De meeste aanbiedingen zijn van toepassing op arrangementen van 2 nachten en langer. Hoe langer je verblijft, hoe hoger het kortingspercentage! Veel mensen denken het beste af te zijn met 1 overnachting, alleen dan loop je korting mis en betaal je relatief veel meer.
Je kan je Disney reis ook boeken bij een reisbureau op de hoek, alleen zullen ze altijd extra administratiekosten berekenen. Deze kunnen soms oplopen tot 50 euro.

Informatiebord in Disneyland Paris

Dit jaar staan er weer een hoop toffe evenementen op het programma in Disneyland Paris. Drie van die evenementen zijn de Magical Pride (1 juni 2019), Electroland (5 t/m 7 juli 2019) en Magical Fireworks and Bonfire (4, 6 en 8 november 2019). Reisorganisatie Oad biedt voor deze drie evenementen voordelige arrangementen aan.

Oad

Voordelig naar de Magical Pride met Oad

Voor de eerste Magical Pride in Disneyland Paris biedt Oad een voordelig 3-daags arrangement aan. Bij je boeking via Oad krijg je 2 nachten in een Disney Hotel inclusief ontbijt, 3 dagen onbeperkt toegang tot de beide Disney parken en toegang tot de exclusieve feestavond.

Je kunt bij dit speciale arrangement kiezen uit 3 Disney Hotels namelijk: Disney's Davy Crockett Ranch, Disney's Hotel Cheyenne en Disney's Newport Bay Club. Prijzen voor het arrangement verschillen per hotel. Als je gaat voor de goedkoopste optie (Disney's Davy Crockett Ranch) kost het hele arrangement je slechts € 299,- per persoon als je boekt voor 4 personen.

Meer over de Magical Pride lees je hier.

Dit arrangement voor de Magical Pride wordt niet aangeboden in combinatie met een busreis, deze optie is wel beschikbaar bij een aantal arrangementen voor Electroland. Wanneer je een arrangement boekt voor de Magical Pride, zul je dus met eigen vervoer naar je hotel moeten gaan.

Klik hier om gebruik te maken van de actie van Oad.


Voordelige arrangementen bij Oad voor Electroland

Ook voor Electroland biedt Oad een voordelig 3-daags arrangement aan. Bij je boeking via Oad krijg je 2 nachten in een Disney Hotel of partner hotel inclusief ontbijt, 3 dagen onbeperkt toegang tot de beide Disney parken en 1 avondticket voor Electroland. Tegen een toeslag kun je 1 of 2 avonden bijboeken.

Ook is er een 2-daags arrangement beschikbaar via Oad. Bij het 2-daagse arrangement krijg je 1 nacht in een Disney Hotel inclusief ontbijt, 2 dagen onbeperkt toegang tot de beide Disney parken en 1 avondticket voor de laatste dag van Electroland (met Armin van Buuren).

Meer over Electroland lees je hier.

Oad bied arrangementen aan met eigen vervoer, je rijdt dan dus zelf met je eigen auto naar Disneyland Paris, maar ze bieden voor Electroland ook speciale busreizen aan. Prijzen starten vanaf € 289,- en verschillen per hotel en vervoersoptie.

Klik hier om gebruik te maken van de actie van Oad.


Voordelig naar Disney’s Magical Fireworks and Bonfire met Oad

Reisorganisatie Oad bied speciaal voor Disney’s Magical Fireworks and Bonfire een 3-daags arrangement aan. Bij de prijs voor het 3-daagse arrangement zitten twee overnachtingen in een Disney hotel inclusief ontbijt en 3 dagen onbeperkt toegang tot de beide Disney Parken.

Bij het arrangement kun je kiezen voor alle Disney Hotels. Bij dit arrangement kun je op de tweede dag genieten van het vuurwerk op Lake Disney.

Meer over het vuurwerkfestival lees je hier.

Oad bied de reis aan als autoarrangement of busarrangement. Prijzen starten vanaf € 135,- p.p. en zijn afhankelijk van de grootte van je gezelschap en welk hotel je kiest. Je kunt het arrangement boeken voor aankomst op 3, 5 of 7 november 2019.

Klik hier om gebruik te maken van de actie van Oad.


- Deze actie is geldig bij boekingen voor 8 oktober 2019 – Aankomsten van 2 april t/m 30 september 2020 (als je boekt voor 1 oktober 2019 is het ook geldig bij aankomsten van 7 november 2019 t/m 1 april 2020)-

Heb je nog een trip naar Disneyland Paris op de planning staan? Dan is dit misschien wel de perfecte aanbieding voor jou. Bij deze vroegboekactie voor eind 2019 en 2020 krijg je namelijk tot 25% korting op je Disney Hotel en tickets. Daarnaast krijg je ook nog eens gratis ontbijt en diner. Pak de agenda er dus maar eens bij en plan je volgende trip naar het meest magische land in Europa!

25% korting en gratis ontbijt en diner!

Met deze aanbieding krijg je tot 25% korting op je Disney Hotel en tickets, maar je krijg ook nog eens gratis ontbijt en diner. Per nacht dat je verblijft krijg je twee vouchers, een voor ontbijt en een voor diner. De ontbijtvoucher is geldig voor een buffet in je Disney Hotel. De dinervoucher kun je bij verschillende restaurants inleveren. Hier kun je lezen waar.

Om precies te weten hoeveel korting je krijgt kijk je hieronder in de tabel:
Winter en voorjaar 2019 aanbieding in Disneyland Paris

Hoe langer je verblijft, des te hoger de korting. Gratis ontbijt en diner krijg je bij elke boeking. Houd er ook rekening mee dat deze aanbieding bestaat uit twee verschillende tijdvakken. Wanneer je een verblijf boekt voor 1 oktober 2019, dan kun je gebruik maken van deze actie bij verblijven van 7 november 2019 t/m 1 april 2020. Wanneer je boekt voor 8 oktober 2019 kun je alleen gebruik maken van de actie bij aankomsten van 2 april t/m 30 september 2020.

Klik hier om gebruik te maken van de aanbieding en voor meer informatie!


- Deze actie is geldig bij boekingen voor 24 april 2019 – Aankomsten van 2 april t/m 6 november 2019 -

2019 gaat natuurlijk weer een magisch jaar worden in Disneyland Paris. Het is nog extra magisch met deze aanbieding! Je krijgt tot 25% korting op je Disney Hotel en tickets en je krijgt er ook nog eens een mooie soms zakgeld die je kunt uitgeven in de parken. Dit jaar geniet je natuurlijk weer van de mooiste seizoenen in Disneyland Paris. Om precies te weten welke seizoenen je in deze periode kunt beleven, kijk je hier op onze seizoenenpagina.

Korting en zakgeld!

Met deze aanbieding krijg je tot 25% korting op je Disney Hotel en tickets, maar je krijg ook € 200,- die je overal in de parken kunt besteden. Van dit leuke cadeautje kun je bijvoorbeeld eten, drinken en souvenirs kopen. Ook kun je de € 200,- besteden bij de World of Disney in Disney Village. Bij het inchecken bij je Disney Hotel krijg je het zakgeld in de vorm van een giftcard.

Om precies te weten hoeveel korting je krijgt kijk je hieronder in de tabel:
Winter en voorjaar 2019 aanbieding in Disneyland Paris

Hoe langer je verblijft, des te hoger de korting. De giftcard krijg je bij elke boeking. Houd er ook rekening mee dat deze aanbieding beschikbaar is t/m 24 april 2019 en alleen geldig is op een verblijf tussen 2 april t/m 6 november 2019.

Klik hier om gebruik te maken van de aanbieding en voor meer informatie!


- Deze actie is geldig bij boekingen voor 31 maart 2019 – Aankomsten van 1 januari t/m 1 april 2019 -

Dit voorjaar geniet je volop van Disneyland Paris met deze speciale winterse actie. Je krijgt tot 20% korting op je Disney Hotel en tickets! Deze actie valt samen met de viering van twee seizoenen! In het Disneyland Park kun je volop genieten van het Festival van Piraten en Prinsessen (19 januari t/m 17 maart 2019) en in het Walt Disney Studios Park is het Legends of the Force: A Celebration of Star Wars seizoen (12 januari t/m 17 maart 2019.) in volle gang! Er is dus volop te beleven!

Op pad met 200 euro zakgeld!

Met deze aanbieding krijg je tot 20% korting op je Disney Hotel en tickets, maar je krijg ook nog eens € 200,- zakgeld mee. Je kunt dit besteden bij alle winkeltjes en restaurants in de Disney Parken en World of Disney in Disney Village. Bij het inchecken bij je Disney Hotel krijg je het zakgeld in de vorm van een giftcard.

Om precies te weten hoeveel korting je krijgt kijk je hieronder in de tabel:
Winter en voorjaar 2019 aanbieding in Disneyland Paris

Hoe langer je verblijft, des te hoger de korting. De € 200,- zakgeld krijg je bij elke boeking. Houd er ook rekening mee dat deze aanbieding beschikbaar is t/m 31 maart en alleen geldig is op een verblijf tussen 1 januari t/m 1 april.

Klik hier om gebruik te maken van de aanbieding en voor meer informatie!