Aanbiedingen

Je wil je reis naar Disneyland Parijs uiteraard zo voordelig mogelijk reserveren. MagischeNachten.nl heeft voor je een overzicht van alle aanbiedingen samengesteld. Heb je al een datum in gedachte waarop je wil gaan? Gebruik dan onze zoek-module, je krijgt dan gelijk de beste aanbiedingen te zien!

Bespaar tips van de Disneyland specialist:


Over het algemeen: hoe eerder je boekt, hoe voordeliger je arrangement. Er zijn soms last-minute aanbiedingen, echter geven deze vaak minder korting dan de vroegboekacties. Wacht dus niet te lang met boeken!
In onze zoek & boek module staat iedere aankomstdatum in een kleur aangegeven. Van "Super voordeel" (januari/februari) tot "Hoog" (zomer- en kerstvakantie), als je flexibel bent stem je je aankomstdatum hierop af.
Hoe langer je verblijft, hoe lager de prijs per nacht! Het is dus niet zo dat 4 nachten, twee keer zo duur zijn als 2 nachten. Soms kun je met een relatief kleine toeslag 1 of 2 nachten aan je verblijf plakken.
De meeste aanbiedingen zijn van toepassing op arrangementen van 2 nachten en langer. Hoe langer je verblijft, hoe hoger het kortingspercentage! Veel mensen denken het beste af te zijn met 1 overnachting, alleen dan loop je korting mis en betaal je relatief veel meer.
Je kan je Disney reis ook boeken bij een reisbureau op de hoek, alleen zullen ze altijd extra administratiekosten berekenen. Deze kunnen soms oplopen tot 50 euro.
Boek vóór 28 februari 2017 voor aankomsten van 1 januari 2017 t/m 28 maart 2017

Geniet van een korting die oploopt tot 15% en gratis Volpension wanneer je een arrangement in een Disney hotel boekt. Dit betekent dat iedereen* voor iedere geboekte nacht vouchers krijgt die te gebruiken zijn voor een lunch én een diner. Gasten van de Davy Crockett ranch, waar normaal ontbijt niet inbegrepen is, krijgen bij deze aanbieding ook het ontbijt cadeau!

Maar er is meer: kinderen t/m 6 jaar zijn gratis. En als klap op de vuurpijl ontvangt iedereen voor iedere geboekte nacht nog een voucher voor een gratis "Pause Gourmande", dat is een warm of koud drankje in de parken met een zoete lekkernij (denk aan een ijsje, donut, etc,). Natuurlijk geniet je van onbeperkte toegang tot beide Disney Parken, Disney FASTPASS en Extra Magische Uren.

Hieronder zie je een overzicht van de hotels en de daarbij behorende maaltijdoptie die je ontvangt:
Volpension Standaard - Santa Fe, Cheyenne en Davy Crockett Ranch
Volpension Plus - Sequoia Lodge, Newport Bay Club en Hotel New York
Volpension Premium - Disneyland hotel.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van deze maaltijdvouchers bekijk dan de maaltijdopties pagina.

* 3 jaar of ouder op dag van aankomst
Ontdek in de zoekmodule in welk Disney hotel deze aanbieding op jouw reisdata te boeken is. De hoogte van de korting is afhankelijk van je verblijfsduur:

Boek vóór 13 februari 2017 voor aankomsten van 29 maart 2017 t/m 30 september 2018

Schitter mee tijdens de 25e verjaardag van Disneyland Parijs en geniet van veel vroegboekvoordeel! Want je ontvangt tot 2 nachten en 2 dagen gratis in je Disney arrangement en kinderen t/m 6 jaar zijn gratis! Je arrangement is uiteraard inclusief onbeperkt toegang tot beide Disney Parken.

Nuttige tips:
• Arrangementen zijn vanaf 29 maart exclusief ontbijt. Enkel de speciale kamertypes zoals de Club kamers en Suites hebben het ontbijt inbegrepen. Tijdens het reserveren kun je het ontbijt of andere maaltijdopties toevoegen aan je boeking.
• Deze aanbieding is ook geldig in de schoolvakanties
• Prijzen kunnen per aankomstdag verschillen. Over het algemeen geldt dat wanneer je aankomt op zondag t/m donderdag de prijzen een stuk lager liggen. De vershillende prijs-seizoenen staan aangeven in de kalender van onze zoekmodule.

Klik hier voor de voowaarden die op deze aanbieding van toepassing zijn.