Aanbiedingen

Je wil je reis naar Disneyland Parijs uiteraard zo voordelig mogelijk reserveren. MagischeNachten.nl heeft voor je een overzicht van alle aanbiedingen samengesteld. Heb je al een datum in gedachte waarop je wil gaan? Klik dan op de link onderaan de aanbieding om hem te boeken!

Op dit moment zijn er 3 geldige aanbiedingen. Je vind deze aanbiedingen onderaan deze pagina.

Bespaar tips van de Disneyland Paris specialist:

Over het algemeen: hoe eerder je boekt, hoe voordeliger je arrangement. Er zijn soms last-minute aanbiedingen, echter geven deze vaak minder korting dan de vroegboekacties. Wacht dus niet te lang met boeken!
Hoe langer je verblijft, hoe lager de prijs per nacht! Het is dus niet zo dat 4 nachten, twee keer zo duur zijn als 2 nachten. Soms kun je met een relatief kleine toeslag 1 of 2 nachten aan je verblijf plakken.
De meeste aanbiedingen zijn van toepassing op arrangementen van 2 nachten en langer. Hoe langer je verblijft, hoe hoger het kortingspercentage! Veel mensen denken het beste af te zijn met 1 overnachting, alleen dan loop je korting mis en betaal je relatief veel meer.
Je kan je Disney reis ook boeken bij een reisbureau op de hoek, alleen zullen ze altijd extra administratiekosten berekenen. Deze kunnen soms oplopen tot 50 euro.


Informatiebord in Disneyland Paris
- Deze aanbieding is geldig voor aankomsten t/m 1 november 2020 bij boekingen die voor 28 oktober 2020 worden gegaan -

Nu Disneyland Paris weer is geopend gaat 2020 natuurlijk weer een magisch jaar worden. Het is nog extra magisch met deze aanbieding! Je krijgt namelijk tot 30% korting op je Disney Hotel en tickets! Zo kun je op een voordelige manier terug van het resort gaan genieten.

Disneyland Hotel in Disneyland Paris

Tot 30% korting op je gehele boeking!

Met deze aanbieding krijg je tot 30% korting op je Disney Hotel en tickets. De actie is zelfs al geldig als je maar een nacht blijft slapen. Naast de geopende Disney Hotels is de actie ook geldig voor een verblijf op Villages Nature.

Hoe langer je verblijft, des te hoger de korting. Wil je liever na 1 november naar Disneyland Paris en ben je nog op zoek naar een goede aanbieding. Bekijk dan de huidige vroegboekactie. De actie kun je hier vinden

Klik hier om gebruik te maken van de aanbieding en voor meer informatie!


ReizenReizen
- Deze actie is geldig bij aankomsten van 2 november 2020 t/m 30 september 2021 -

Heb je nog geen trip naar Disneyland Paris op de planning staan? Dan is dit misschien wel de perfecte aanbieding voor jou. Bij deze vroegboekactie voor 2020 en 2021 krijg je namelijk tot 25% korting op je Disney Hotel en tickets. Daarnaast krijg je ook nog eens gratis ontbijt en diner. Pak de agenda er dus maar eens bij en plan je volgende trip naar het meest magische land in Europa! De actie is ook geldig tijdens alle schoolvakanties!

Disneyland Hotel in Disneyland Paris

25% korting en gratis ontbijt en diner!

Met deze aanbieding krijg je tot 25% korting op je Disney Hotel en tickets, maar je krijg ook nog eens gratis ontbijt en diner. Per nacht dat je verblijft krijg je twee vouchers, een voor ontbijt en een voor diner. De ontbijtvoucher is geldig voor een buffet in je Disney Hotel. De dinervoucher kun je bij verschillende restaurants op het resort inleveren. Je kunt de dinervoucher eventueel ook gebruiken voor de lunch. Dit is bijvoorbeeld ideaal op de laatste dag. Hier kun je lezen waar je de vouchers kunt besteden.

Om precies te weten hoeveel korting je krijgt kijk je hieronder in de tabel:
Winter en voorjaar 2019 aanbieding in Disneyland Paris

Hoe langer je verblijft, des te hoger de korting. Gratis ontbijt en diner krijg je bij elke boeking. Verblijf je in Disney’s Davy Crockett Ranch, dan krijg je een ontbijpakket voor in je huisje. Verblijf je in Villages Nature Paris, dan kun je in de parken ontbijten. Houd er ook rekening mee dat deze aanbieding bestaat uit verschillende tijdvakken. Boek dus op tijd je verblijf om gebruik te kunnen maken van alle voordelen.

• Boek voor 29 juli 2020, voor aankomsten van 2 november 2020 t/m 2 januari 2021.
• Boek voor 25 november 2020, voor aankomsten van 3 januari t/m 31 maart 2021.
• Boek voor 19 augustus 2020, voor aankomsten van 1 april t/m 30 september 2021.


Klik hier om gebruik te maken van de aanbieding en voor meer informatie!


ReizenReizen

Helaas heeft Disneyland Paris op 19 september 2020 bekend gemaakt dat Disney's Vuurwerk Festival voor dit jaar is geannuleerd. De aanbieding via OAD is nog wel te boeken, maar helaas zonder vuurwerk spektakel op Lake Disney in Disney Village.

- Deze actie is geldig bij aankomst op 3, 5 of 8 november 2020 -

Reisorganisatie Oad bied ook dit jaar weer speciaal voor Disney's Vuurwerk Festival (vroeger Disney’s Magical Fireworks and Bonfire) een 3-daags arrangement aan. Bij de prijs voor het 3-daagse arrangement zitten twee overnachtingen in een Disney hotel inclusief ontbijt en 3 dagen onbeperkt toegang tot de beide Disney Parken.

Bij het arrangement kun je kiezen voor alle Disney Hotels mitst ze nog beschikbaar zijn. Op de tweede dag van je verblijf kun je gaan genieten van het vuurwerk op Lake Disney bij Disney Village. Meer over het vuurwerkfestival lees je hier.

Voordelig naar Disney’s Magische Vuurwerkfestival met Oad

Oad bied de reis aan als autoarrangement zodat je met eigen vervoer naar Disneyland Paris kunt, maar het is ook mogelijk om busarrangement of treinarrangement (met de directe Thalys vanuit Nederland) te boeken. Prijzen starten vanaf € 139,- p.p. en zijn afhankelijk van de grootte van je gezelschap en welk hotel je kiest. Je kunt het arrangement boeken voor aankomst op 3, 5 of 8 november 2020.

Klik hier om gebruik te maken van de actie van Oad.


ReizenReizen