Aanbiedingen

Je wil je reis naar Disneyland Parijs uiteraard zo voordelig mogelijk reserveren. MagischeNachten.nl heeft voor je een overzicht van alle aanbiedingen samengesteld. Heb je al een datum in gedachte waarop je wil gaan? Klik dan op de link onderaan de aanbieding om hem te boeken!

Op dit moment zijn er 5 geldige aanbiedingen. Je vind deze aanbiedingen onderaan deze pagina.

Bespaar tips van de Disneyland Paris specialist:

Over het algemeen: hoe eerder je boekt, hoe voordeliger je arrangement. Er zijn soms last-minute aanbiedingen, echter geven deze vaak minder korting dan de vroegboekacties. Wacht dus niet te lang met boeken!
In onze zoek & boek module staat iedere aankomstdatum in een kleur aangegeven. Van "Super voordeel" (januari/februari) tot "Hoog" (zomer- en kerstvakantie), als je flexibel bent stem je je aankomstdatum hierop af.
Hoe langer je verblijft, hoe lager de prijs per nacht! Het is dus niet zo dat 4 nachten, twee keer zo duur zijn als 2 nachten. Soms kun je met een relatief kleine toeslag 1 of 2 nachten aan je verblijf plakken.
De meeste aanbiedingen zijn van toepassing op arrangementen van 2 nachten en langer. Hoe langer je verblijft, hoe hoger het kortingspercentage! Veel mensen denken het beste af te zijn met 1 overnachting, alleen dan loop je korting mis en betaal je relatief veel meer.
Je kan je Disney reis ook boeken bij een reisbureau op de hoek, alleen zullen ze altijd extra administratiekosten berekenen. Deze kunnen soms oplopen tot 50 euro.

Informatiebord in Disneyland Paris

- Deze actie is geldig bij boekingen voor 27 augustus 2019 - Aankomsten van 12 juli t/m 6 november 2019 -

Geniet van een magische zomer en herfst in Disneyland Paris met deze top actie. Als je dit jaar Disneyland Paris wilt gaan bezoeken, is dit de actie die je nodig hebt! De korting bij deze aanbieding is geldig bij alle Disney Hotels en het nieuwe vakantieresort Villages Nature. Afhankelijk van het aantal dagen dat je Disneyland Paris bezoekt, kan de korting op je verblijf en tickets oplopen tot 20%. Bij elke boeking krijg je zelfs wat zakgeld mee.

Hotel in Disneyland Paris

Ga op stap met € 100,- zakgeld

Naast een mooie korting op je verblijft en tickets krijg je ook nog eens een giftcard ter waarde van 100 euro bij elke boeking. Deze giftcard kun je in delen besteden in beide parken bij alle restaurants en winkels.

De korting die je krijgt op je boeking is afhankelijk van je Disney Hotel en de hoeveelheid nachten die je verblijft. In het schema hieronder kun je zien van hoeveel korting je kunt profiteren.

20% korting op je Disney Verblijf en tickets

Per dag zijn er een aantal kamers per hotel die gereserveerd zijn voor deze actie. Bekijk dus zeker verschillende periodes op de site om optimaal gebruik te kunnen maken van deze actie.

Klik hier om gebruik te maken van de aanbieding en voor meer informatie!


- Deze actie is geldig bij boekingen voor 27 augustus 2019 - Aankomsten van 12 juli t/m 6 november 2019 -

Geniet van 2 nachten in een Disney hotel en 2 dagen entree tot beide parken met dit nieuwe voordeelarrangement. Dit arrangement is aantrekkelijk geprijsd en ideaal voor een trip naar Disneyland Paris.

Disneyland Hotel in Disneyland Paris

Ontvang €100 euro zakgeld!

Naast het voordelige arrangement krijg je bij elke boeking 100 euro zakgeld die je overal in de parken kunt besteden. Van dit leuke extra cadeautje kun je bijvoorbeeld eten, drinken en souvenirs kopen. Ook kun je de € 100,- besteden bij de World of Disney in Disney Village. Bij het inchecken bij je Disney Hotel krijg je het zakgeld in de vorm van een giftcard. Je hoeft het hele bedrag dus niet in een keer op te maken.

Dit voordeelarrangement is alleen beschikbaar voor 2 nachten / 2 dagen. Als je langer wilt blijven kun je het beste gebruik maken van de vroegboekvoordeel actie van 2019 en 2020. Deze actie kun je hier vinden.

Klik hier om gebruik te maken van de aanbieding en voor meer informatie!


- Deze actie is geldig bij boekingen voor 6 oktober 2019 - Aankomsten van 4 mei t/m 10 oktober 2019 -

Wil je even helemaal tot rust komen in de natuur maar ook Disneyland Paris bezoeken? Boek dan een blokhut op Disney's Davy Crockett Ranch! Zo combineer je een aantal dagen in de parken met het mooie bungalowpark van Disneyland Paris. Met deze voordelige last minute aanbieding is het zeker de moeite waard!

Disney's Davy Crockett Ranch

Een speciale aanbieding voor een Trapper blokhut

Met deze aanbieding krijg je voor een vaste en aantrekkelijke prijs een Trapper blokhut op het park van Disney's Davy Crockett Ranch. Een Trapper blokhut is geschikt voor 6 personen en is van alle gemakken voorzien. De actie is geldig wanneer je 3 of 4 nachten blijft slapen. Bij je verblijf zijn de toegangstickets inbegrepen en kun je dus onbeperkt genieten van de magie!

Dit zijn de speciale prijzen voor deze aanbieding:
Aanbieding Disney's Davy Crockett Ranch

Klik hier om gebruik te maken van de aanbieding en voor meer informatie!


Voordelig naar Disney’s Magical Fireworks and Bonfire met Oad

Reisorganisatie Oad bied speciaal voor Disney’s Magical Fireworks and Bonfire een 3-daags arrangement aan. Bij de prijs voor het 3-daagse arrangement zitten twee overnachtingen in een Disney hotel inclusief ontbijt en 3 dagen onbeperkt toegang tot de beide Disney Parken.

Bij het arrangement kun je kiezen voor alle Disney Hotels. Bij dit arrangement kun je op de tweede dag genieten van het vuurwerk op Lake Disney.

Meer over het vuurwerkfestival lees je hier.

Oad bied de reis aan als autoarrangement of busarrangement. Prijzen starten vanaf € 135,- p.p. en zijn afhankelijk van de grootte van je gezelschap en welk hotel je kiest. Je kunt het arrangement boeken voor aankomst op 3, 5 of 7 november 2019.

Klik hier om gebruik te maken van de actie van Oad.


- Deze actie is geldig bij boekingen voor 8 oktober 2019 – Aankomsten van 2 april t/m 30 september 2020 (als je boekt voor 1 oktober 2019 is het ook geldig bij aankomsten van 7 november 2019 t/m 1 april 2020)-

Heb je nog een trip naar Disneyland Paris op de planning staan? Dan is dit misschien wel de perfecte aanbieding voor jou. Bij deze vroegboekactie voor eind 2019 en 2020 krijg je namelijk tot 25% korting op je Disney Hotel en tickets. Daarnaast krijg je ook nog eens gratis ontbijt en diner. Pak de agenda er dus maar eens bij en plan je volgende trip naar het meest magische land in Europa!

Disneyland Hotel in Disneyland Paris

25% korting en gratis ontbijt en diner!

Met deze aanbieding krijg je tot 25% korting op je Disney Hotel en tickets, maar je krijg ook nog eens gratis ontbijt en diner. Per nacht dat je verblijft krijg je twee vouchers, een voor ontbijt en een voor diner. De ontbijtvoucher is geldig voor een buffet in je Disney Hotel. De dinervoucher kun je bij verschillende restaurants inleveren. Hier kun je lezen waar.

Om precies te weten hoeveel korting je krijgt kijk je hieronder in de tabel:
Winter en voorjaar 2019 aanbieding in Disneyland Paris

Hoe langer je verblijft, des te hoger de korting. Gratis ontbijt en diner krijg je bij elke boeking. Houd er ook rekening mee dat deze aanbieding bestaat uit twee verschillende tijdvakken. Wanneer je een verblijf boekt voor 1 oktober 2019, dan kun je gebruik maken van deze actie bij verblijven van 7 november 2019 t/m 1 april 2020. Wanneer je boekt voor 8 oktober 2019 kun je alleen gebruik maken van de actie bij aankomsten van 2 april t/m 30 september 2020.

Klik hier om gebruik te maken van de aanbieding en voor meer informatie!