Aanbiedingen

Je wil je reis naar Disneyland Parijs uiteraard zo voordelig mogelijk reserveren. MagischeNachten.nl heeft voor je een overzicht van alle aanbiedingen samengesteld. Heb je al een datum in gedachte waarop je wil gaan? Klik dan op de link onderaan de aanbieding om hem te boeken!

Op dit moment zijn er 6 geldige aanbiedingen. Je vind deze aanbiedingen onderaan deze pagina.

Bespaar tips van de Disneyland Paris specialist:

Over het algemeen: hoe eerder je boekt, hoe voordeliger je arrangement. Er zijn soms last-minute aanbiedingen, echter geven deze vaak minder korting dan de vroegboekacties. Wacht dus niet te lang met boeken!
In onze zoek & boek module staat iedere aankomstdatum in een kleur aangegeven. Van "Super voordeel" (januari/februari) tot "Hoog" (zomer- en kerstvakantie), als je flexibel bent stem je je aankomstdatum hierop af.
Hoe langer je verblijft, hoe lager de prijs per nacht! Het is dus niet zo dat 4 nachten, twee keer zo duur zijn als 2 nachten. Soms kun je met een relatief kleine toeslag 1 of 2 nachten aan je verblijf plakken.
De meeste aanbiedingen zijn van toepassing op arrangementen van 2 nachten en langer. Hoe langer je verblijft, hoe hoger het kortingspercentage! Veel mensen denken het beste af te zijn met 1 overnachting, alleen dan loop je korting mis en betaal je relatief veel meer.
Je kan je Disney reis ook boeken bij een reisbureau op de hoek, alleen zullen ze altijd extra administratiekosten berekenen. Deze kunnen soms oplopen tot 50 euro.

Informatiebord in Disneyland Paris
- Deze actie is geldig voor het weekend van vrijdag 31 januari t/m zondag 2 februari 2020 -

Net zoals elk jaar komt Veronica Magazine ook in 2020 weer met een geweldige actie waar je zeker gebruik van moet maken. Naast 2 nachten in een Disney Hotel en 3 dagen toegang tot beide parken, krijg je ook nog eens vele extra's zoals ontbijt en een exclusieve avondopenstelling van het Walt Disney Studios Park op zaterdagavond. Deze actie mag je dus absoluut niet missen.

20% korting op je Disney Verblijf en tickets

Exclusieve avondopenstelling

Vanaf € 179,- p.p verblijf je 2 nachten in een Disney Hotel inclusief ontbijt en krijg je 3 dagen onbeperkt toegang tot beide Disney Parken. Je kunt kiezen uit alle Disney Hotels op Villages Nature na. Je hebt de keuze om zelf met eigen vervoer naar Disneyland Paris te komen, maar je kunt ook kiezen voor een busreis vanuit Nederland. Zo ga je helemaal onbezorgd op reis.

Als extraatje krijg je ontbijt bij je Disney Hotel en is het Walt Disney Studios Park op zaterdagavond geopend voor alleen de Veronica gasten. Korte wachtrijen gegarandeerd dus! Het Veronica weekend zal in 2020 plaatsvinden van vrijdag 31 januari t/m zondag 2 februari 2020 en je kunt nu al boeken! Wees er snel bij want er zijn maar een beperkt aantal kamers beschikbaar per hotel.

Klik hier om gebruik te maken van de aanbieding en voor meer informatie!


- Deze actie is geldig bij boekingen voor 5 november 2019 - Aankomsten van 29 augustus t/m 6 november 2019 -

Wil je dit jaar nog genieten van een magisch verblijf in Disneyland Paris? Dan is deze last minute actie de meest voordelige optie voor jou. De korting bij deze aanbieding is geldig bij alle Disney Hotels en het nieuwe vakantieresort Villages Nature. Afhankelijk van het aantal dagen dat je Disneyland Paris bezoekt, kan de korting op je verblijf en tickets oplopen tot 20%.

Hotel in Disneyland Paris

Extra voordelig naar Disneyland Paris

Als je geen gebruik hebt kunnen maken van een vroegboekactie kun je toch nog naar Disneyland Paris gaan met een flinke korting. De korting bij deze actie kan oplopen tot 20%. Dat is ietsje minder dan bij de vroegboekactie, maar als je last minute toch nog naar Disneyland Paris wil gaan, is deze actie perfect.

De korting die je krijgt op je boeking is afhankelijk van je Disney Hotel en de hoeveelheid nachten die je verblijft. In het schema hieronder kun je zien van hoeveel korting je kunt profiteren.

20% korting op je Disney Verblijf en tickets

Per dag zijn er een aantal kamers per hotel die gereserveerd zijn voor deze actie. Bekijk dus zeker verschillende periodes op de site om optimaal gebruik te kunnen maken van deze actie.

Klik hier om gebruik te maken van de aanbieding en voor meer informatie!


- Deze actie is geldig bij boekingen voor 1 oktober 2019 - Aankomsten van 7 november 2019 t/m 1 april 2020 -

Heb je een bezoek aan Disneyland Paris in de koudere maanden op de planning staan? Dan is de de actie die je nodig hebt. Je krijgt namelijk tot 25% korting op je hotel en tickets, maar dat is niet alles. Je krijgt ook nog eens gratis ontbijt en gratis diner bij je verblijf. Daardoor is dit een van de voordeligste acties op dit moment. Snel boeken dus want de actie is maar beschikbaar tot 1 oktober 2019!

Disneyland Hotel in Disneyland Paris

Gratis ontbijt en diner bovenop de korting op je tickets en verblijf

Afhankelijk van het aantal dagen dat je verblijft in Disneyland Paris en in welk hotel je blijft slapen kan de korting oplopen tot 25% korting. Daarnaast kun je elke dag gebruik maken van het ontbijtbuffet van je hotel en kun je gratis dineren in de parken of bij je eigen hotel. Wanneer je verblijft in Disney’s Davy Crockett Ranch krijg je per persoon een ontbijtpakket voor in je huisje. Wanneer je verblijft in Villages Nature kun je ontbijten in een de parken.

Deze actie is geldig voor aankomsten tot 1 april 2020. Als je op een latere datum naar Disneyland Paris wil gaan, kun je het beste gebruik maken van de vroegboekvoordeel actie van 2019 en 2020. Deze actie kun je hier vinden.

Disneyland Hotel in Disneyland Paris

Klik hier om gebruik te maken van de aanbieding en voor meer informatie!


- Deze actie is geldig bij boekingen voor 6 oktober 2019 - Aankomsten van 4 mei t/m 10 oktober 2019 -

Wil je even helemaal tot rust komen in de natuur maar ook Disneyland Paris bezoeken? Boek dan een blokhut op Disney's Davy Crockett Ranch! Zo combineer je een aantal dagen in de parken met het mooie bungalowpark van Disneyland Paris. Met deze voordelige last minute aanbieding is het zeker de moeite waard!

Disney's Davy Crockett Ranch

Een speciale aanbieding voor een Trapper blokhut

Met deze aanbieding krijg je voor een vaste en aantrekkelijke prijs een Trapper blokhut op het park van Disney's Davy Crockett Ranch. Een Trapper blokhut is geschikt voor 6 personen en is van alle gemakken voorzien. De actie is geldig wanneer je 3 of 4 nachten blijft slapen. Bij je verblijf zijn de toegangstickets inbegrepen en kun je dus onbeperkt genieten van de magie!

Dit zijn de speciale prijzen voor deze aanbieding:
Aanbieding Disney's Davy Crockett Ranch

Klik hier om gebruik te maken van de aanbieding en voor meer informatie!


Voordelig naar Disney’s Magical Fireworks and Bonfire met Oad

Reisorganisatie Oad bied speciaal voor Disney’s Magical Fireworks and Bonfire een 3-daags arrangement aan. Bij de prijs voor het 3-daagse arrangement zitten twee overnachtingen in een Disney hotel inclusief ontbijt en 3 dagen onbeperkt toegang tot de beide Disney Parken.

Bij het arrangement kun je kiezen voor alle Disney Hotels. Bij dit arrangement kun je op de tweede dag genieten van het vuurwerk op Lake Disney.

Meer over het vuurwerkfestival lees je hier.

Oad bied de reis aan als autoarrangement of busarrangement. Prijzen starten vanaf € 135,- p.p. en zijn afhankelijk van de grootte van je gezelschap en welk hotel je kiest. Je kunt het arrangement boeken voor aankomst op 3, 5 of 7 november 2019.

Klik hier om gebruik te maken van de actie van Oad.


- Deze actie is geldig bij boekingen voor 8 oktober 2019 – Aankomsten van 2 april t/m 30 september 2020 (als je boekt voor 1 oktober 2019 is het ook geldig bij aankomsten van 7 november 2019 t/m 1 april 2020)-

Heb je nog een trip naar Disneyland Paris op de planning staan? Dan is dit misschien wel de perfecte aanbieding voor jou. Bij deze vroegboekactie voor eind 2019 en 2020 krijg je namelijk tot 25% korting op je Disney Hotel en tickets. Daarnaast krijg je ook nog eens gratis ontbijt en diner. Pak de agenda er dus maar eens bij en plan je volgende trip naar het meest magische land in Europa!

Disneyland Hotel in Disneyland Paris

25% korting en gratis ontbijt en diner!

Met deze aanbieding krijg je tot 25% korting op je Disney Hotel en tickets, maar je krijg ook nog eens gratis ontbijt en diner. Per nacht dat je verblijft krijg je twee vouchers, een voor ontbijt en een voor diner. De ontbijtvoucher is geldig voor een buffet in je Disney Hotel. De dinervoucher kun je bij verschillende restaurants inleveren. Hier kun je lezen waar.

Om precies te weten hoeveel korting je krijgt kijk je hieronder in de tabel:
Winter en voorjaar 2019 aanbieding in Disneyland Paris

Hoe langer je verblijft, des te hoger de korting. Gratis ontbijt en diner krijg je bij elke boeking. Houd er ook rekening mee dat deze aanbieding bestaat uit twee verschillende tijdvakken. Wanneer je een verblijf boekt voor 1 oktober 2019, dan kun je gebruik maken van deze actie bij verblijven van 7 november 2019 t/m 1 april 2020. Wanneer je boekt voor 8 oktober 2019 kun je alleen gebruik maken van de actie bij aankomsten van 2 april t/m 30 september 2020.

Klik hier om gebruik te maken van de aanbieding en voor meer informatie!