Aanbiedingen

Je wil je reis naar Disneyland Parijs uiteraard zo voordelig mogelijk reserveren. MagischeNachten.nl heeft voor je een overzicht van alle aanbiedingen samengesteld. Heb je al een datum in gedachte waarop je wil gaan? Gebruik dan onze zoek-module, je krijgt dan gelijk de beste aanbiedingen te zien!

Bespaar tips van de Disneyland specialist:


Over het algemeen: hoe eerder je boekt, hoe voordeliger je arrangement. Er zijn soms last-minute aanbiedingen, echter geven deze vaak minder korting dan de vroegboekacties. Wacht dus niet te lang met boeken!
In onze zoek & boek module staat iedere aankomstdatum in een kleur aangegeven. Van "Super voordeel" (januari/februari) tot "Hoog" (zomer- en kerstvakantie), als je flexibel bent stem je je aankomstdatum hierop af.
Hoe langer je verblijft, hoe lager de prijs per nacht! Het is dus niet zo dat 4 nachten, twee keer zo duur zijn als 2 nachten. Soms kun je met een relatief kleine toeslag 1 of 2 nachten aan je verblijf plakken.
De meeste aanbiedingen zijn van toepassing op arrangementen van 2 nachten en langer. Hoe langer je verblijft, hoe hoger het kortingspercentage! Veel mensen denken het beste af te zijn met 1 overnachting, alleen dan loop je korting mis en betaal je relatief veel meer.
Je kan je Disney reis ook boeken bij een reisbureau op de hoek, alleen zullen ze altijd extra administratiekosten berekenen. Deze kunnen soms oplopen tot 50 euro.
- Deze actie is geldig bij aankomsten tussen 7 november 2018 t/m 30 september 2019 -

Vroeg je vakantieplannen op orde hebben scheelt een hoop stress, het geeft natuurlijk alleen maar meer voorpret. Vroeg boeken is vooral heel prettig voor je portemonnee want je krijgt bij deze actie tot 25% korting op toegang en verblijf! Zelfs in de schoolvakanties! Ook heb je bij vroeg boeken de beste beschikbaarheid in je favoriete Disney hotel. Bij alle andere Disney hotels (met uitzondering van Villages Nature) krijg je 25% korting.

15% of 25% korting
Bij een verblijf van 2 nachten en 3 dagen heb je bij Disney's Hotel Cheyenne en Disney's Hotel Santa Fe 15% korting. Dit zijn de goedkopere Disney hotels. Uiteraard krijg je hier gewoon gratis ontbijt en diner bij.

25% korting op disneyland paris aanbieding

Het is goed om rekening te houden voor welke datum je moet boeken om gebruik te kunnen maken van deze super actie. Voor aankomsten tussen 7 november 2018 t/m 1 april 2019 moet je voor 1 oktober 2018 boeken. Kom je tussen 2 april t/m 30 september 2019, dan heb je een week langer de tijd om te boeken, namelijk voor 9 oktober 2018.

Net zoals bij de zomer en herfst actie in 2018 krijg je twee vouchers per nacht die je verblijft om te gebruiken voor je ontbijt en diner. De diner voucher kan ook gebruikt worden voor de lunch. Een verschil met de zomer en herfst actie is dat je het ontbijt alleen kunt nuttigen in je Disney hotel. Voor het diner mag je kiezen tussen je hotel of een restaurants in de parken.

Het boeken van deze aanbieding gaat heel eenvoudig via onze website. Gebruik daarvoor de zoekfuctie op de homepage of hier links naast dit bericht.
- Deze actie is geldig voor aankomsten tussen 14 juni t/m 6 november 2018 -

Villages Nature is het nieuwe vakantieresort op een paar minuten afstand van Disneyland Paris. Misschien heb je er al eens van gehoord of heb je er over gelezen op onze website. Wij hebben namelijk al een bezoek gebracht aan Villages Nature en als je benieuwd bent wat we er van vonden, kun je dat hier lezen. Als je benieuwd bent wat je er allemaal kunt doen, kun je hier een extra verslag van ons lezen.

Krijg 25% korting bij een verblijf vanaf 2 nachten
De actie is geldig bij een verblijf vanaf 2 nachten waarbij je 1 dag toegang tot de parken krijgt. De tickets zitten bij de prijs inbegrepen. Bij 3 nachten krijg je 2 dagen toegang en bij 4 nachten 3 dagen toegang. Dit is meer dan genoeg want het is zeker de moeite waard om ook even op het park van Villages Nature rond te kijken.

Bij een verblijf van 2 nachten is aankomst mogelijk op maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag. Voor 3 nachten kunt u kiezen uit aankomst op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Voor een verblijf met 4 nachten is aankomst alleen mogelijk op maandag. Uiteraard onder voorbehoud van beschikbaarheid van de kamers.

Villages Nature heeft geen gratis shuttle naar de parken zoals de Disney hotels dat wel hebben. Wel kunt u bij een verblijf gratis parkeren bij Villages Nature Paris en de Disney Parken.

Het boeken van deze aanbieding gaat heel eenvoudig via onze website. Gebruik daarvoor de zoekfuctie op de homepage of hier links naast dit bericht.
- Aanbieding geldig voor aankomsten t/m 6 november 2018, ook tijdens de zomer- en herfstvakantie! -

Wil je nog net het laatste deel van de 25e verjaardag van Disneyland Paris meemaken? Dan is dit waarschijnlijk de perfecte aanbieding voor jou. Je krijgt een mooie korting op je toegang en verblijf en ga onbezorgd op stap met een gratis ontbijt en diner!

5% of 15% korting
Je krijgt 5% korting op je toegang en verblijf wanneer je 1 nacht en 2 dagen verblijft. Wanneer je 2 nachten en 3 dagen verblijft of langer, krijg je 15% korting. De korting voor 15% is in Disney's Hotel Cheyenne en Disney's Hotel Santa Fe pas geldig bij een verblijf vanaf 4 nachten en 5 dagen, bij een korter verblijf bij deze hotels krijg je 5% korting.

15% korting op disneyland paris aanbieding

Alle Disney hotels (met uitzondering van Villages Nature) doen mee met de actie en bij elke boeking krijg je gratis ontbijt en diner. Per nacht krijg je twee vouchters die je voor deze momenten kunt inleveren. De voucher voor het diner kan ook gebruikt worden voor de lunch. Ideaal als je bijvoorbeeld op de laatste dag weer vroeg naar huis wilt.

Het boeken van deze aanbieding gaat heel eenvoudig via onze website. Gebruik daarvoor de zoekfuctie op de homepage of hier links naast dit bericht.

Deze actie is geldig voor aankomsten t/m 6 november 2018, wil je liever na deze periode naar Disneyland Paris? Bekijk dan eens deze actie met vroegboekvoordeel: Actie . Mocht je wel in deze periode een bezoek willen brengen maar slaap je liever in het nieuwe Villages Nature? Bekijk dan deze actie eens voor dezelfde periode: Actie