Deze aanbiedingsactie is afgelopen, bekijk het aanbiedingen overzicht voor de huidige acties

2019 gaat natuurlijk weer een magisch jaar worden in Disneyland Paris. Het is nog extra magisch met deze aanbieding! Je krijgt tot 25% korting op je Disney Hotel en tickets en je krijgt er ook nog eens een mooie soms zakgeld die je kunt uitgeven in de parken. Dit jaar geniet je natuurlijk weer van de mooiste seizoenen in Disneyland Paris. Om precies te weten welke seizoenen je in deze periode kunt beleven, kijk je hier op onze seizoenenpagina.

Disneyland Hotel in Disneyland Paris

Korting en zakgeld!

Met deze aanbieding krijg je tot 25% korting op je Disney Hotel en tickets, maar je krijg ook € 200,- die je overal in de parken kunt besteden. Van dit leuke cadeautje kun je bijvoorbeeld eten, drinken en souvenirs kopen. Ook kun je de € 200,- besteden bij de World of Disney in Disney Village. Bij het inchecken bij je Disney Hotel krijg je het zakgeld in de vorm van een giftcard.

Om precies te weten hoeveel korting je krijgt kijk je hieronder in de tabel:
Winter en voorjaar 2019 aanbieding in Disneyland Paris

Hoe langer je verblijft, des te hoger de korting. De giftcard krijg je bij elke boeking. Houd er ook rekening mee dat deze aanbieding beschikbaar is t/m 24 april 2019 en alleen geldig is op een verblijf tussen 2 april t/m 6 november 2019.

Klik hier om gebruik te maken van de aanbieding en voor meer informatie!