Deze aanbiedingsactie is afgelopen, bekijk het aanbiedingen overzicht voor de huidige acties

Dit voorjaar geniet je volop van Disneyland Paris met deze speciale winterse actie. Je krijgt tot 20% korting op je Disney Hotel en tickets! Deze actie valt samen met de viering van twee seizoenen! In het Disneyland Park kun je volop genieten van het Festival van Piraten en Prinsessen (19 januari t/m 17 maart 2019) en in het Walt Disney Studios Park is het Legends of the Force: A Celebration of Star Wars seizoen (12 januari t/m 17 maart 2019.) in volle gang! Er is dus volop te beleven!

Op pad met 200 euro zakgeld!

Met deze aanbieding krijg je tot 20% korting op je Disney Hotel en tickets, maar je krijg ook nog eens € 200,- zakgeld mee. Je kunt dit besteden bij alle winkeltjes en restaurants in de Disney Parken en World of Disney in Disney Village. Bij het inchecken bij je Disney Hotel krijg je het zakgeld in de vorm van een giftcard.

Om precies te weten hoeveel korting je krijgt kijk je hieronder in de tabel:
Winter en voorjaar 2019 aanbieding in Disneyland Paris

Hoe langer je verblijft, des te hoger de korting. De € 200,- zakgeld krijg je bij elke boeking. Houd er ook rekening mee dat deze aanbieding beschikbaar is t/m 31 maart en alleen geldig is op een verblijf tussen 1 januari t/m 1 april.

Klik hier om gebruik te maken van de aanbieding en voor meer informatie!