Disney's Hotel Santa Fe begint transformatie naar Cars thema
Na de succesvolle testen afgelopen jaar met een nieuwe stijl voor Disney's Hotel Santa Fe, is het resort nu begonnen met de totale transformatie van het gehele hotel. Santa Fe krijgt een nieuw thema gebaseerd op de Disney/Pixar filmserie Cars.

Het originele thema concentreerde zich rondom de woestijngebieden van Zuid-Amerika. De typische 'Pueblo' kamerblokken zijn hier een voorbeeld van. Afgelopen jaar werd het grote billboard bij de ingang van het hotel al vervangen met een groot doek van Cars. De bedden werden voorzien van een nieuwe Cars overtrek en ook bij de voorzieningen werden referenties gemaakt naar de filmserie. Inmiddels zijn de bouwwerkzaamheden begonnen om het meer een Route 66 look and feel te geven.

De gevels van de kamerblokken zullen worden aangepast met nieuwe decoratie, andere kleuren en lichteffecten in de avond. De kamers zelf worden volledig herbouwd met een strak maar toch speels uiterlijk. Zo zijn de lampen gemodelleerd naar verkeerskegels en zijn er bandensporen op het tapijt te zien. De totale verbouwing zal in 2013 worden afgerond.

Bronnen: InsideDLParis (Twitter) en Disney Central Plaza