Make-over voor Disney’s Hotel Santa Fe en Disney’s Sequoia Lodge
Disney’s Hotel Santa Fe krijgt een “Cars” make-over! Er waren al wat geruchten, maar nu zijn de foto’s met het bewijs opgedoken. Het hotel gaat een “Cars” thema krijgen, naar de gelijknamige Pixar film. Het billboard met Clint Eastwood erop is nu vervangen door een billboard met daarop Lightning McQueen en Sally Carrera uit Cars.

Het thema loopt door in de hotelkamers. Zo zijn de dekbedden vervangen door kleurrijke versies met de karakters uit de film. Ook aan de schilderijen zijn gedacht, ook deze worden vervangen door afbeeldingen uit Cars. Op dit moment is het nog niet duidelijk of het hotel wellicht ook een andere naam gaat krijgen en of er nog meer verwijzingen naar Cars zullen komen. Zodra daar meer over bekend is lees je dat natuurlijk hier op MagischeNachten.nl.

Overigens is Santa Fe niet het enige hotel wat een make-over krijgt: Disney’s Sequoia Lodge wordt volledig gerenoveerd. De onderhoudsbeurt staat gepland voor oktober en zal in 2012 volledig voltooid zijn. Het hotel krijgt dan een subtiele “Bambi” look en zelfs de bedden/kasten ed zullen vervangen worden! Vanwege de omvang van de onderhoudsbeurt zal een deel van het hotel gesloten zijn, maar uiteraard kun je nog wel in het hotel verblijven. Ook over de vorderingen bij Sequoia Lodge houden we je op deze website op de hoogte!


Bron: http://disneycentralplaza.englishboard.net/disneyland-paris-f6/l-hotel-santa-fe-serait-prochainement-thematise-sur-cars-t17233.htm