Activiteiten in Disney Village tijdens de zomer
Tijdens het zomerseizoen in Disneyland® Parijs van 9 juli t/m 4 september 2011, zijn er ook diverse activiteiten te beleven in Disney Village. Deze zijn geheel gratis te bezoeken, ook voor bezoekers zonder een ticket voor de parken.

Vlieg mee in een heteluchtballon hoog boven het resort in PanoraMagique voor een prachtig uitzicht over Disney Village, de Disney hotels en de parken. Bij gunstige weersomstandigheden is de ballon iedere dag beschikbaar van 09:00 tot 23:00 uur. Volwassenen (vanaf 12 jaar) betalen 12,- euro, kinderen van 3 t/m 11 jaar betalen 6,- euro en kinderen tot 3 jaar gaan zelfs gratis mee.Maak gebruik van diverse wateractiviteiten op Lake Disney bij La Marina. Stap in een bootje om lekker op het meer te dobberen of neem een waterfiets om lekker sportief bezig te zijn. Rondom Lake Disney rijdt ook een treintje, zodat de bezoeker in alle rust kan genieten van de omliggende hotels, het water en de sfeer.

Verder zijn er dagelijks optredens van Le Petit Cirque nabij de ingang van Disney Village. Met clowns, jongleurs en acrobaten is het net een circus. De middag wordt afgesloten met de Buffalo Bill’s Cavalcade door Disney Village ter promotie van de grote Wild West Show.

Bron: Disneyland® Parijs