Zoals elk jaar staat ook dit jaar weer het Disney’s Magical Fireworks and Bonfire op het programma. Precies tussen het Halloween en Kerst seizoen in kun je op 4, 6 en 8 november 2019 weer genieten van een spectaculaire avondshow op Lake Disney naast Disney Village. Naast Disney Illuminations in het Disneyland Park wordt je in deze periode dus getrakteerd op twee avondshows!

Het beste van alles is dat de toegang tot Disney’s Magical Fireworks and Bonfire helemaal gratis is!

Disney’s Magical Fireworks and Bonfire in Disneyland Paris

Een groots en spectaculair vuurwerk midden op Lake Disney

Al sinds 2010 kun je elke november gaan kijken naar misschien wel de meest spectaculaire avondshow in Disneyland Paris. Midden op Lake Disney in Disney Village wordt een grootse show opgevoerd met fonteinen, lichten, lasers, vlammenwerpers, projecties en vooral heel veel vuurwerk! Lake Disney is het meer waar de Disney Hotels rond liggen. Als hotelgast zit je dus op de eerste rang.

Beste plek voor Disney’s Magical Fireworks and Bonfire in Disneyland Paris

De beste plaats om de show te gaan bekijken is aan de rand van Lake Disney tussen Disney's Hotel New York en Disney's Newport Bay Club. Een speciale rolstoelplaats zal gecreëerd worden voor Disney's Hotel New York.

Guy Fawkes Night

De oorsprong van de show ligt in het Verenigd Koninkrijk waar elk jaar op 5 november Guy Fawkes Night wordt gevierd. Elk jaar worden er vreugdevuren en vuurwerk aangestoken op deze datum. Dus ook in Disneyland Paris.

Voorheen was de naam van de show Mickeys Magical Bonfire and Fireworks, maar sinds een aantal jaar is de naam Disney’s Magical Fireworks and Bonfire. De show kun je dit jaar op 4, 6 en 8 november zien om 20:30.

Disney’s Magical Fireworks and Bonfire in Disneyland Paris

Aan elke show werken 50 technische medewerkers om de show in goede banen te leiden. Het is namelijk een enorme productie. De show zal zoals elk jaar worden opgevoerd met een reeks aan verschillende muziekstijlen, van klassiek tot rock en van opera tot dance. De show is geschikt voor heel de familie en maakt een dagje Disneyland Paris extra speciaal met deze mooie afsluiter.

Voordelig naar Disney’s Magical Fireworks and Bonfire

Wil je last minute extra voordelig naar Disneyland Paris voor Disney’s Magical Fireworks and Bonfire? Kijk dan op onze pagina met aanbiedingen!


SintSint