Helaas heeft Disneyland Paris op 19 september 2020 bekend gemaakt dat Disney's Vuurwerk Festival voor dit jaar is geannuleerd. De aanbieding via OAD is nog wel te boeken, maar helaas zonder vuurwerk spektakel op Lake Disney in Disney Village.

Zoals elk jaar staat ook dit jaar weer Disney's Vuurwerk Festival (vroeger Disney’s Magical Fireworks and Bonfire) op het programma. Precies tussen het Halloween en Kerst seizoen in kun je op 4, 6 en 9 november 2020 weer genieten van een spectaculaire avondshow op Lake Disney naast Disney Village. Naast Disney Illuminations in het Disneyland Park wordt je in deze periode dus getrakteerd op twee avondshows!

Het beste van alles is dat de toegang tot Disney’s Magical Fireworks and Bonfire helemaal gratis is!

Disney’s Magical Fireworks and Bonfire in Disneyland Paris

Een groots en spectaculair vuurwerk midden op Lake Disney

Al sinds 2010 kun je elke november gaan kijken naar misschien wel de meest spectaculaire avondshow in Disneyland Paris. Midden op Lake Disney in Disney Village wordt een grootse show opgevoerd met fonteinen, lichten, lasers, vlammenwerpers, projecties en vooral heel veel vuurwerk! Lake Disney is het meer waar de Disney Hotels rond liggen. Als hotelgast zit je dus op de eerste rang.

Beste plek voor Disney’s Magical Fireworks and Bonfire in Disneyland Paris

De beste plaats om de show te gaan bekijken is aan de rand van Lake Disney tussen Disney's Hotel New York en Disney's Newport Bay Club. Een speciale rolstoelplaats zal gecreëerd worden voor Disney's Hotel New York.

Guy Fawkes Night

De oorsprong van de show ligt in het Verenigd Koninkrijk waar elk jaar op 5 november Guy Fawkes Night wordt gevierd. Elk jaar worden er vreugdevuren en vuurwerk aangestoken op deze datum. Dus ook in Disneyland Paris.

Voorheen was de naam van de show Mickeys Magical Bonfire and Fireworks, maar sinds vorig jaar is de naam Disney's Vuurwerk Festival. De show kun je dit jaar op 4, 6 en 9 november zien om 20:30.

Disney’s Magical Fireworks and Bonfire in Disneyland Paris

Aan elke show werken 50 technische medewerkers om de show in goede banen te leiden. Het is namelijk een enorme productie. De show zal zoals elk jaar worden opgevoerd met een reeks aan verschillende muziekstijlen, van klassiek tot rock en van opera tot dance. De show is geschikt voor heel de familie en maakt een dagje Disneyland Paris extra speciaal met deze mooie afsluiter.

Voordelig naar Disney's Vuurwerk Festival met Oad

Reisorganisatie Oad bied ook dit jaar weer speciaal voor Disney's Vuurwerk Festival (vroeger Disney’s Magical Fireworks and Bonfire) een 3-daags arrangement aan. Bij de prijs voor het 3-daagse arrangement zitten twee overnachtingen in een Disney hotel inclusief ontbijt en 3 dagen onbeperkt toegang tot de beide Disney Parken.

Bij het arrangement kun je kiezen voor alle Disney Hotels mitst ze nog beschikbaar zijn. Op de tweede dag van je verblijf kun je gaan genieten van het vuurwerk op Lake Disney bij Disney Village. Je boekt het arrangement al vanaf 139,- p.p. Klik hier voor meer informatie.


SintSint