Buzz Lightyear’s Pizza Planet
Al ruim 12 jaar kun je in Discoveryland in het Disneyland Park ®genieten van een heerlijke pizza bij Buzz Lightyear’s Pizza Planet. Maar omdat het nogal in een vergetelhoekje ligt, is het restaurant nu een beetje in verval geraakt. Waarschijnlijk zal er daarom dit jaar nog een nieuw menu komen in het restaurant! Dan zal er niet meer alleen fastfood op de menukaart staan, maar zal het meer een soort ‘buffet’ worden. In ieder geval een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. En wat in het Disneyland Park ® echt een primeur is: onbeperkt drinken! Dit komt echt nog in geen enkel restaurant in het park voor. De prijs zal rond de 15 euro liggen, inclusief de drankjes.

Als de plannen allemaal doorgaan, zal ook de inrichting/aankleding van het restaurant veranderen. Natuurlijk blijft het wel in het Toy Story thema…… Nu maar hopen dat deze geruchten werkelijkheid worden en dat het geheel gereed zal zijn met het “New Generation Festival”. Geniet nu nog maar even lekker van een heerlijke pizza en van de figuren uit de Toy Story films die daar rondlopen om met je op de foto te gaan. En natuurlijk is de speelruimte voor de kids ook het vernoemen waard, want de kinderen hebben het hier reuze naar hun zin!

Omdat er nog geen officiële datum bekend is gemaakt, zijn het nog steeds geruchten. Zodra er meer duidelijkheid is, lees je er natuurlijk meer over op MagischeNachten.nl.

Bron: www.dlrptoday.com