Captain EO keert terug in Disneyland® Parijs!
Voor de fans van Michael Jackson is er goed nieuws! Vanaf eind juni/begin juli 2010 zal Captain EO namelijk terugkeren in Disneyland® Parijs!

Captain EO is een groot muzikaal ruimte spektakel in 3D met special effects. Deze film is in 1986 gemaakt voor Disneyland® Resort California door Michael Jackson, James Horner, George Lucas en Francis Ford Coppola. Omdat de film zo’n grote hit werd bij de bezoekers, werd hij daarna ook in de andere Disney resorts vertoond. In Disneyland® Parijs kon vanaf de opening van het Park, in 1992, van deze spectaculaire 3D film genoten worden. In 1998 werd deze film echter vervangen door “Honey, I shrunk the audience” welke tot op heden nog te zien is in het theater in Discoveryland. Maar daar gaat binnenkort dus verandering in komen als deze film vervangen gaat worden door “Captain EO”.Op zich is het niet gek dat deze nostalgische, "verouderde", film terugkomt in het Park. Sinds het overlijden van Michael Jackson op 25 juni van het vorig jaar, is zijn populariteit alleen maar toegenomen. En daar kan Disneyland® Parijs mooi gebruik van maken! In Disneyland® Resort California stroomden de fans namelijk massaal toe om Michael nog een keer te zien schitteren in de 3D film. Verder is het ook zo dat “Honey, I shrunk the audience” steeds minder bezoekers trekt. Zo slaat Disneyland® Parijs eigenlijk 2 vliegen in 1 klap.

Een exacte datum is nog niet bekend, maar zeker is dat binnenkort Captain EO weer te bewonderen is in het prachtige resort, Disneyland® Parijs!


Bron: http://www.cafemickey.be