Disney annuleert alle Mickey’s Prinsessen en Piraten Feesten wegens werkzaamheden
Slecht nieuws voor alle kleine prinsessen, prinsen en piraten onder ons. Disney heeft aangekondigd dat de speciale Mickey’s Prinsessen en Piraten Feesten (op 1, 10, 17 en 24 juni) dit jaar noodgedwongen geannuleerd moeten worden.

Reden voor de annulering zijn de uitgelopen werkzaamheden in het Disneyland Park. Diverse locaties die gebruikt zouden worden tijdens deze avonden, zijn niet beschikbaar wegens vertraagde werkzaamheden. Zo zou er een speciale dans show worden opgevoerd bij het schip van Kapitein Haak in Adventureland, alleen zal er in juni geen schip te zien zijn. Er komt namelijk een gloednieuw schip dat gereed moet zijn vóór de start van de 20ste verjaardag volgend jaar. Volgens de huidige planning gaat dit project nog tot en met september duren. Ook de Royal Castle Stage in Fantasyland is niet beschikbaar, vanwege werkzaamheden aan de vloeren rondom dit podium. Daarnaast zijn er nog diverse andere onderhoudswerkzaamheden aan de gang, waardoor Disney zich genoodzaakt voelde om alle avonden te annuleren.

Volgens een woordvoerder van het resort had Disney geen andere keuze, omdat het door omstandigheden niet mogelijk was om een evenement aan te bieden dat voldoet aan de hoge normen van Disney. Klanten die al een ticket voor één van deze avonden hadden gekocht of gereserveerd, krijgen persoonlijk bericht van Disney. Ter compensatie krijgen ze een uitnodiging voor een speciale privé meet & greet met de Disney figuren in de voormalige discotheek Hurricanes in Disney Village.

Bron: DLRP Fan Blog (http://dlrpfan.wordpress.com/)