Disneyland Paris nu als applicatie op je iPhone
Afgelopen jaar lanceerde Disneyland® Paris haar eerste applicatie voor de iPhone. Vanaf nu is er ook een Android versie beschikbaar. Deze app biedt informatie over de parken, de hotels, de attracties, de shows, de restaurants en nog veel meer.

Met de applicatie plan je met gemak een trip naar Disneyland Paris. Als je alle informatie hebt doorgenomen en je weet wat je wil, belt de applicatie desgewenst automatisch met de Disney reserveringslijn om de boeking vast te leggen.

Eenmaal in het resort aangekomen, kun je jezelf via de ‘geo-locatie’ optie lokaliseren en aanmelden. Met de zogenaamde ‘augmented reality’ optie loop je door de parken met de iPhone in de hand om precies te zien bij welke attractie je momenteel staat. Volg de gids en mis geen enkele attractie en show. Maak een eigen schema voor beide parken, ontvang automatische herinneringen als een show of parade begint of bekijk de actuele wachttijden.De Disneyland® Paris Android applicatie is te downloaden via de Android Market Place en is helemaal gratis.

Bron: DLRP Fan Blog (http://dlrpfan.wordpress.com/)