Het kerstseizoen is in volle gang in Disneyland® Parijs, zo ook de kerstshows. Dit jaar zijn er bij de 2 kerstshows enkele vernieuwingen doorgevoerd.

Allereerst de Tree Lighting Ceremony op Town Square. Hier worden op een magische wijze de lampjes in de gigantische kerstboom onstoken samen met Mickey, Minnie, Goofy, Donald, Katrien, Pluto, Knabbel & Babbel, een Elf en een kind uit het publiek. Op de muziek van bekende kerstliedjes komt de kerstfloat het plein opgereden, waarna er enkele liedjes gezongen worden. (de Disneyfiguren en de Elf hebben overigens dit jaar nieuwe kostuums gekregen!) Daarna wordt er een kind uit het publiek gekozen: het kind mag zijn of haar hand op het magische boek leggen en vervolgens gaan de lampen uit en wordt de kerstboom verlicht!

De tweede show die vernieuwd is, is de Disney Showtime Spectacular celebrates Christmas op Central Plaza Stage. Iedere dag, tijdens de laatste show van die dag, zullen de lampjes op het Kasteel onstoken worden door Mickey tijden de Castle Lighting Ceremony. Meteen na het laatste nummer van de show, komt Mickey het podium op in zijn lampjespak. Overal gaan de lichten uit en na het bekende “Miska, Mouska, Mickey Mouse!”…….vliegt Tinkerbell over het Kasteel en ontsteekt ze samen met Mickey één voor één de torens van het Kasteel. Vorig jaar werd de show afgesloten met de ‘Mickey Dance”, dit jaar een rustig moment met Mickey en Minnie. Daarna wordt de show voortgezet met een rock-versie van “Santa Claus is coming to town”.

Hieronder de video’s van de vernieuwde shows!


Bron: http://dlrpfan.wordpress.com en www.dlrpfans.be