Eerste beelden van Duffy in Disneyland Paris
Een tijd geleden kondigde Disneyland® Paris aan dat er een nieuw karakter geïntroduceerd zou worden in het Disneyland Park. De populaire knuffelbeer van Mickey, Duffy the Disney bear genaamd, zal zijn intrede doen vanaf de start van het kerstseizoen op 7 november 2011.

Het resort pakt het direct groots aan en geeft Duffy zijn eigen meet & greet met Mickey op Town Square in het Disneyland Park, waar bezoekers het duo dagelijks kunnen ontmoeten. Verder zal Duffy te zien zijn in de vernieuwde Tree Lighting Ceremony, ook op Town Square, waarbij iedere avond de grote kerstboom op magische wijze wordt ontstoken. Als laatste zien we Duffy terug in het Dreams of Christmas gedeelte van de dagelijkse Disney’s Once Upon A Dream Parade. De knuffelbeer krijgt een eigen float vlak die te zien zal zijn vlak voordat de Kerstman met z’n arrenslee voorbij komt.

Uiteraard zal de Duffy merchandise vanaf dat moment ook te koop zijn in de (grote) winkels van de parken en in Disney Village. Geef Duffy een warm welkom tijdens Disney’s Betoverende Kerst!

Bron: DLRP Express