Dans mee met de Disney figuren tijdens de Disney Dance Express
Het leek lange tijd een zekerheidje: de toevoeging van Jack Sparrow en andere figuren uit de Pirates of the Caribbean filmreeks voor de 20ste verjaardag van Disneyland® Paris. Toch zullen de piraten uit de populaire attractie nog even langer moeten wachten, want de upgrade is geannuleerd voor volgend jaar.

Officieel heeft het resort nooit bekend gemaakt dat Jack Sparrow als audio animatronic naar Parijs zou komen, alhoewel deze informatie intern wel werd bevestigd. Naar verluid zou de upgrade zijn geschrapt vanwege budgettaire redenen. De techniek die wordt gebruikt om Jack Sparrow tot leven te wekken is niet compatible met het huidige systeem die de poppen aansturen. Het complete systeem zal dus vervangen moeten worden en daar is voor volgend jaar geen geld voor.

Dit betekend overigens niet dat de upgrade er nooit zal komen. Volgens bronnen binnen het resort is de upgrade uitgesteld naar het volgende fiscale jaar (2012/2013), maar dat is niet bevestigt. Voorlopig blijft Pirates of the Caribbean in Disneyland® Paris de enige originele attractie ter wereld, zonder toevoegingen en upgrades.

Bron: Disney Central Plaza