Making-of video voor Disney's Halloween Festival 2012
Tijdens de 20ste verjaardag van Disneyland® Parijs heeft Disney ervoor gekozen om nieuwe decoratie aan te schaffen voor Halloween en Kerst. Na het teleurstellende Halloween seizoen van 2011, met weinig tot geen decoratie, pakt Disneyland dit jaar groots uit.

Main Street, U.S.A. zal de spoken en geesten van de originele bewoners gaan herbergen samen met speciale pompoen-decoratie rondom Town Square. Hierbij zal de Halloween decoratie als toevoeging worden gebruikt naast de rees bestaande decoratie voor de 20ste verjaardag. Op Central Plaza zien we verder grote pompoenen in de vorm van Mickey, Minnie, Goofy en Donald. Ook Frontierland krijgt weer decoratie met gele en oranje bloemen slingers en de terugkeer van de pompoenmannen- en vrouwen.

In onderstaande video legt Kat de Blois, Entertainment Creative Director van Disneyland® Parijs, uit hoe de nieuwe decoratie tot stand is gekomen, welk verhaal er achter schuil gaat en hoeveel pompoenen er in het Disneyland Park te vinden zijn.Bron: Disneyland® Paris