Mickey als tovenaarsleerling in Mickey’s Magical Celebration
Tijdens het Festival vol Magische Momenten presenteert Disneyland® Parijs een gloednieuwe show in het Disneyland Park: Mickey’s Magical Celebration. Als afsluiter van de dag, krijgen de bezoekers een betoverende show te zien voor het kasteel van Doornroosje.

Onder leiding van tovenaarsleerling Mickey en zeldzame figuren als Merlijn, de Geest uit Aladdin en de Goede Fee uit Assepoester, komen sprookjes tot leven. Tijdens de grote finale zullen alle Disney Prinsen en Prinsessen op het podium een dansje maken en maken we tevens kennis met de nieuwe sterren uit Disney’s Rapunzel. Beleef een betoverd einde aan een magische dag met een vleugje toverstof en een beetje fantasie!

Uniek aan deze show zijn de zeldzame face characters die voor het eerst in Parijs tijdens een grote show zijn te zien. De Geest in zijn nieuwe verschijning is zelfs buiten het Disney resort in Californië nog nergens te zien geweest. Geniet van de sprookjesachtige muziek, de speciale effecten en de Disney figuren tijdens Mickey’s Magical Celebration! Vanaf 6 april iedere dag te zien in het Disneyland Park tijdens het Festival vol Magische Momenten.

Bron: www.dlrpfans.be