Post-show locatie van
Als je in de populaire attractie “It’s a Small World” in Fantasyland in het Disneyland® Park bent geweest, kom je via de post-show naar buiten. Hier kun je allerlei beroemde trekpleisters van wereldsteden zien zoals de Eiffeltoren, de Big Ben etc. Sinds vorige week is deze post-show echter gesloten. Bezoekers worden nu via een andere weg naar buiten geleid, de post-show is afgezet met banken en touwen. Later zal er een permanente afzetting volgen.
Volgens een franse fansite zal er namelijk vanaf 2011 op deze plek een overdekte fotolocatie voor de Disney Prinsessen komen! Er is nog niets door Disneyland® Parijs zelf bevestigd maar het zou wel logisch zijn. Op Woody’s Roundup Village na is er namelijk geen andere overdekte fotolocatie om met Disney figuren op de foto te gaan! Een overdekte, gethematiseerde fotolocatie in Fantasyland is dus meer dan welkom.

Hoe de nieuwe fotolocatie er precies uit gaat zien en hoeveel meet & greets er zullen worden gehouden is nog niet bekend. Zodra er meer bekend wordt gemaakt lees je dit uiteraard op MagischeNachten.nl!


Bron: http://jaivy.web-log.nl/