Tarzan-show keert terug en komst nieuwe Peter Pan Show!
Tijdens het Magical Moments Festival zal de show “Tarzan: The Encounter” terugkeren in het Chaparral Theater in Frontierland! Van mei t/m september kunnen de bezoekers van het Disneyland® Park gaan genieten van de show vol acrobatiek en muziek van de Disney klassieker Tarzan. Op de Casting website van Disneyland® Parijs worden namelijk acteurs gevraagd voor de rollen van Tarzan, Jane en figuranten met ervaring in acrobatiek.

In een eerder artikel was al te lezen dat er een nieuwe show zou komen rondom Peter Pan. Ook voor deze happening worden acteurs gezocht via de casting website: er wordt gevraagd om acteurs voor komische rollen van Peter Pan, Kapitein Haak en Smee. Opvallend is dat voor Kapitein Haak en Smee om face-characters gevraagd wordt, dus zonder masker op. De show Following the leader with Peter Pan zal zowel in het Frans als Engels uitgevoerd gaan worden en is ook tussen mei en september te zien tijdens het Magical Moments Festival.

<


Voor de nieuwe Disney Dance Express (Disney’s All Stars Express) worden er auditierondes gehouden voor komische rollen, zoals de “Master of Ceremonies”. Het is nog niet helemaal duidelijk wat ermee bedoelt wordt, maar wat wel duidelijk is is dat de acteurs kunnen streetdancen en hip-hoppen. Ook deze show zal zowel in het Frans als in het Engels opgevoerd worden.


Bron: http://disneylandparis-casting.com