Nederlands IJsbeelden Festival in Zwolle

Klik hier om naar de winactie te gaan

1. Deze algemene spelvoorwaarden (de Spelvoorwaarden) van MagischeNachten.nl (de Organisator), gevestigd aan Goirkestraat 136 Tilburg, zijn van toepassing op het kleine promotionele kansspel Nederlands IJsbeelden Festival giveaway dat zal plaatsvinden van 1 december 2019 t/m 14 december 2019 (de Actie).

2. Deelname aan de Actie houdt volledige acceptatie van deze Spelvoorwaarden in. Indien u de Spelvoorwaarden niet accepteert, moet u niet deelnemen aan de Actie. De Organisator behoudt zich het recht voor Deelnemers (zoals gedefinieerd onder spelvoorwaarde 4) van de Actie uit te sluiten in geval van schending van deze Spelvoorwaarden.

3. Aan de deelname aan de Actie worden door de Organisator geen kosten verbonden.

4. Deelname aan de Actie staat open voor iedere persoon (een Deelnemer) die 18 jaar of ouder is en zich via de Facebookpagina van MagischeNacten.nl (https://www.facebook.com/MagischeNachten/) in de genoemde actie periode hiervoor heeft aangemeld.

5. Uitgesloten van deelname zijn personen jonger dan 18 jaar en werknemers (of hun directe familie) van organisator of van enige andere onderneming die beroepsmatig betrokken is bij deze wedstrijd.

6. Op 14 december 2019 worden uit alle Deelnemers 5 willekeurige prijswinnaars (de Prijswinnaar) getrokken en worden de volgende prijzen verdeeld (de Wedstrijdprijzen): 5 maarl 2 tickets met een waarde van € 17,50 per ticket.

7. Eventuele bijkomende kosten en arrangementen zijn niet inbegrepen in de Wedstrijdprijzen. Dit omvat eventuele reisarrangementen (waaronder parkeren) en reiskosten, en kosten voor accommodatie.

8. De Organisator kan de Wedstrijdprijzen vervangen door prijzen van een vergelijkbare waarde.

9. Prijswinnaars worden via Facebook op de hoogte gebracht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Wedstrijdprijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere diensten.

10. Op de Wedstrijdprijzen kan tot en met 21 december 2019 aanspraak worden gemaakt door de Prijswinnaars. Na deze datum vervalt iedere aanspraak op de Wedstrijdprijzen van rechtswege. Organisator behoudt zich het recht voor om voor de betreffende Wedstrijdprijs in dat geval een andere winnaar aan te wijzen.

11. Persoonsgegevens van Deelnemers worden verwerkt in overeenstemming met de privacyverklaring van de Organisator.

12. De Organisator kan de door de Deelnemer bij inschrijving verstrekte persoonsgegevens delen met derden ten behoeve van de uitvoering van de Actie en de uitreiking van de Wedstrijdprijzen.

13. Prijswinnaars moeten bereid zijn om deel te nemen aan relevante publiciteitsacties rondom de Actie.

14. Deze Spelvoorwaarden kunnen door de Organisator te allen tijde worden gewijzigd. Gedurende de looptijd van de Actie worden deze Spelvoorwaarden niet ten nadele van de Deelnemers gewijzigd.

15. De Actie mag door de Organisator op ieder moment worden gewijzigd, geschorst, ingetrokken of beëindigd.

16. Op deze Spelvoorwaarden is Nederlands recht van toepassing. Deze Spelvoorwaarden zijn opgesteld met inachtneming van de Gedragscode Promotionele Kansspelen 2014 (de Gedragscode). Organisator handelt in overeenstemming met deze Gedragscode.

17. In de gevallen waarin deze Spelvoorwaarden niet voorzien, wordt een besluit genomen door de Organisator.

18. Voor vragen of klachten omtrent de Actie kan schriftelijk contact worden opgenomen met de Organisator via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.