December is de maand dat de sint weer in het land is, dat er weer kerst gevierd wordt in Disneyland Paris en bij iedereen thuis, maar december is natuurlijk ook de maand dat Disney On Ice weer een nieuwe show presenteert in Nederland. Stiekem kijken we er altijd weer naar uit want de shows zijn echt de moeite waard om te gaan bekijken. Dit jaar kun je gaan kijken naar Disney On Ice presenteert Magisch IJsfestival. De show zal van 11 t/m 29 december 2019 te zien zijn in Rotterdam en Utrecht.

Disney On Ice presenteert Magisch IJsfestival

Disney On Ice presenteert Magisch IJsfestival

Ga mee naar een avontuurlijke wereld vol hartverwarmende verhalen uit het Disney koninkrijk in Disney On Ice presenteert Magisch IJsfestival. Vaar mee met de dappere zeevaarder Vaiana en Maui, de grootste halfgod ooit, op een spectaculaire tocht om het gestolen hart van Te Fiti terug te brengen. Ga op reis met de koninklijke zusjes Anna en Elsa, de hilarische sneeuwman Olaf, ruige bergbewoner Kristoff en zijn trouwe rendier Sven uit Disney’s Frozen. Duik “Diep in de Zee” en beleef een een fantastisch optreden van Sebastiaan in Disney’s De Kleine Zeemeermin. Raak verstrikt met de pittige Rapunzel en laat je betoveren door Disney’s Belle en het Beest.

Geniet met de hele familie van een magische mix van koninklijke supersterren in een winters wonderland!

Disney On Ice presenteert Magisch IJsfestival

Disney On Ice komt dit jaar naar Rotterdam en Utrecht

Dit jaar kun je de nieuwe show van Disney On Ice zien in twee steden. De show staat van 11 t/m 15 december in Rotterdam Ahoy en van 21 t/m 29 december in de Jaarbeurs Utrecht. Tickets voor Rotterdam Ahoy zijn te koop vanaf € 16,50 (Family packs vanaf € 71,00). Tickets voor de Jaarbeurs Utrecht zijn te koop vanaf € 18,50 (Family packs vanaf € 80,00).

De kaartverkoop is al gestart dus ga snel naar DisneyOnIce.nl voor de beste plaatsen.

!! Winactie !!

Net zoals bij voorgaande edities mogen we ook dit jaar weer in samenwerking met Disney On Ice een aantal tickets weggeven aan onze trouwe lezers en volgers op onze social media! Doe mee met onze winactie en maak kans op 4 zilveren tickets voor vrijdag 27 december om 19.30 uur in Utrecht!

Helaas is de winactie afgelopen. Blijf ons zeker op Facebook, Twitter en Instagram volgen voor nieuwe winactie's!

Disney On Ice presenteert Magisch IJsfestival
SintSint