Disney On Ice komt weer naar Nederland!! De spectaculaire ijsshow Disney On Ice presenteert Betoverende Werelden brengt non-stop plezier met vier favoriete Disney verhalen en geliefde figuren uit Cars, De Kleine Zeemeermin, Toy Story 3 en met Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald Duck en Goofy. Betoverende Werelden komt van 13 t/m 30 december naar Rotterdam, Utrecht en Amsterdam.

Anna en Elsa in Disney On Ice

De koninklijke zusjes Anna en Elsa uit Disney’s Frozen nemen het publiek mee naar het fantastische winter wonderland van Arendelle. Anna, een meisje met een buitengewoon groot hart, begint een epische reis met de hilarische sneeuwman Olaf en de ruige bergbewoner Kristoff om haar zus Elsa te vinden die met haar ijzige krachten het koninkrijk van Arendelle in een eeuwige winter heeft gevangen.

Cars in Disney on Ice

In Radiator Springs komen de levensgrote figuren van Cars - Bliksem McQueen, Takel en de rest van het team op het ijs. Door middel van state-of-the-art animatronica bewegen hun ogen en mond met elke draai op de bevroren snelweg. Takel zorgt voor een komische noot als het team van Cars over het ijs scheurt en supersnelle stunts uithalen.

De Kleine Zeemeermin in DIsney on Ice

"Betoverende Werelden verbindt klassieke en nieuwe Disney verhalen," zegt producent Kenneth Feld. "Het publiek wordt weggeblazen in Radiator Springs wanneer ze het onvergetelijke team van Cars tegenkomen. Ze zullen hun all-time favorieten zien, zoals De Kleine Zeemeermin en Toy Story 3 en een verhaal vol actie, magie en onvergetelijke karakters met Frozen beleven. ”

Van wielen tot golven, van een ijzig wonderland tot de sterren en daar voorbij, de favoriete Disney-momenten van de hele familie komen tot leven in Disney On Ice presenteert Betoverende Werelden. Kijk voor meer informatie over de show en ticketverkoop op disneyonice.nl