Disneyland Familiespel te koop bij Algemeen Dagblad
Sinds afgelopen zaterdag, 21 augustus 2010, kun je bij het Algemeen Dagblad (AD) het Disneyland Familiespel kopen wat gemaakt is in samenwerking met Disneyland® Parijs! Het Disneyland Familiespel is ter ere van het New Generation Festival gemaakt en is verkrijgbaar via de website van het AD (klik hier om het spel meteen te bestellen) voor zowel leden als niet-leden van het AD!
Het spel kost EUR 29,95 en wordt afgeleverd bij een filiaal van Free Record Shop naar keuze. Je kunt het spel ook thuis laten bezorgen, dan komt er EUR 4,95 aan verzendkosten bij. Als het spel besteld is ontvang je een bevestigingsmail met daarin de periode waarin het spel afgehaald kan worden. Bij afhalen moet het spel in de Free Record Shop betaald worden.

Het Disneyland Familiespel bestaat uit een groot spelbord met daarop de plattegronden van het Disneyland Park en van het Walt Disney Studios Park. Ook worden er 11 Disney figuren en 11 Disney attracties/shows meegeleverd als spelobjecten. Zo kun je ook thuis nog genieten van de magie van Disneyland® Parijs!Bron: www.ad.nl en http://dlrpfan.wordpress.com/