Een uniek fotoproject met Bekende Nederlanders: “Dreams of a New Generation”
De bekende nederlandse fotograaf Govert de Roos had onlangs een bijzonder fotoproject: 9 bekende nederlanders (BN’ers) deden mee aan de fotoshoot “Dreams of a New Generation”. Zoals de naam al doet vermoeden had de shoot te maken met het “New Generation Festival” in Disneyland® Parijs. De BN’ers (Chantal Janzen, Carlo Boszhard, Anita Witzier, Stanley Burleson, Jasmine Sendar, Cas Spijkers, Egbert-Jan Weber, Waylon en Maurice Wijnen) kropen in de huid van hun favoriete Disney- of Pixarheld.

De BN’ers die gevraagd zijn hebben allemaal affectie met Disney(land) of iets te maken met het figuur dat ze spelen. Zo is Cas Spijkers in het echte leven kok en speelt hij ook die rol in de film Ratatouille, Egbert-Jan Weber heeft een stem ingesproken voor de film Brother Bear en Stanley Burleson spreekt de stem in van Dr. Facilier in De Prinses en de Kikker.

Op de foto’s zijn uiteraard ook verwijzingen naar Disneyland® Parijs te vinden. De foto van Carlo Boszhard en Anita Witzier is een scene uit Toy Story en op de achtergrond zie je een foto van Mickey & Minnie. Verder waren Chantal Janzen, Egbert-Jan Weber, Maurice Wijnen en Cas Spijkers te zien als figuren uit de film Ratatouille met op de achtergrond de Eiffeltoren. Het kasteel van Doornroosje en de Mark Twain (radarboot in Frontierland) is op de foto van The Princess and the Frog te zien; Jasmine Sendar, Waylon en Stanley Burleson vertolkten de hoofdrollen.Bron: http://www.dlrppressinternational.com/ViewPressRelease.aspx?PressReleaseID=114846