GayDay 2010 in Disneyland® Parijs
Er wordt een nieuwe poging gewaagd om een evenement te organiseren voor homo’s, lesbiennes en biseksuelen in Disneyland® Parijs. Jaren geleden is het ook al eens gehouden maar nu wordt het evenement een stuk groter aangepakt: GayDay 2010! Dit evenement zal gehouden worden op zaterdag 29 mei.

Het eerste deel van het evenement begint in het Disneyland® Park: tussen 7.00-10.00u worden de deelnemers welkom geheten met een drankje en een armbandje naar keuze. Die armbandjes laten zien of een deelnemer(ster) “op zoek is” of bv. al bezet is. Om 10u zullen dan beiden parken opengaan en is er om 12u een meeting bij Rock ’n Roller Coaster: Starring Aerosmith in het Studios Park. Daarna zijn er nog 2 meetings in het Disneyland® Park: om 15u bij Buzz Lightyear Laser Blast en om 17u kan er gezamenlijk naar de parade “Disney’s Once Upon A Dream” gekeken worden waarbij frisdrank en snoep uitgedeeld zal worden.

’s Avonds tussen 21.30-23.30u is het tijd voor het tweede deel van het evenement. Er rijden dan bussen naar de romantische hoofdstad Parijs en in de bus zullen de deelnemers nog een verrassing krijgen! De deelnemers worden afgezet in Paris Monparnasse waar de afterparty Happy Pulse plaatsvindt met voor de deelnemers nog een gratis consumptie.

Er zijn 5 verschillende toegangskaarten beschikbaar voor GayDay 2010:
1) Voor 79 euro krijg je een pas waarmee je toegang tot beide Parken hebt voor 1 dag, de meetings/animatie in beide Parken, busreis van en naar Parijs, toegang tot de afterparty bij Happy Pulse en bij terugkomst in het Resort een ontbijt.
2) Bovenstaande zonder de busreis naar Parijs kost 60 euro.
3) Voor 38 euro toegang tot beide Parken en animatie/meetings voor 1 dag.
4) Speciaal voor jaarpashouders: voor 30 euro toegang tot de Happy Pulse afterparty en animatie in de Parken.
5) Een gratis pas voor jaarpashouders die alleen in de Parken willen zijn zonder toegang tot de afterparty.
Reserveren voor alle passen is verplicht! Dit kan via de site www.GayDay.net site t/m 26 mei.


Bron: http://www.gayday.net