Onderaan het artikel vind je onze winactie!

275.000 kilo ijs en 275.000 kilo sneeuw. Dat zal deze winter het decor zijn van het Nederlands IJsbeelden Festival. De beste ijskunstenaars ter wereld komen naar Zwolle om daar hun kunstwerken tentoon te stellen. Het thema van dit jaar is "R-IJS DOOR DE TIJD". Het festival vind plaats van 14 december 2019 t/m zondag 1 maart 2020 in de IJsselhallen in Zwolle.

Nederlands IJsbeelden Festival in Zwolle

Een r-ijs door de tijd

Het thema van dit jaar is "R-IJS DOOR DE TIJD". Met ijs- en sneeuwsculpturen tot wel 6 meter hoog reis je door de tijd van de prehistorie tot nu. Kom oog in oog te staan met de almachtige T-Rex, aanschouw het magische Stone Henge, bevind je tussen de Vikingen en stap in de gouden eeuw met de Nachtwacht gemaakt van ijs! Uiteraard mag de moderne tijd en de toekomst niet ontbreken op de tentoonstelling. Zo maak je bijvoorbeeld kennis met de industriële revolutie en zie je de nieuwste NS trein van de toekomst.

Naast het Nederlands IJsbeelden Festival is er nog veel meer te beleven. Kinderen kunnen tijdens de kerstvakantie een kijkje gaan nemen in de Planet Ice Playground. Een bevroren speeltuin met zelfs een Ice-Rollercoaster. De volwassen bezoekers kunnen een drankje gaan doen in de IJsbar waar verschillende alcoholische versnapering geserveerd worden in glazen gemaakt van ijs. Mocht je het iets warmer willen opzoeken? Dan kun je op het Horecaplein terecht voor een warme chocomel met apfelstrudel of wat dacht je van een heerlijker erwtensoep.

Nederlands IJsbeelden Festival in Zwolle

Het Nederlands IJsbeelden Festival is het perfecte winterse uitje voor heel het gezin. Bekijk ook zeker de website van het Nederlands IJsbeelden Festival om te zien welke activiteiten er allemaal plaats gaan vinden en wat je naast het festival nog meer kunt doen in het winterse Zwolle.

De kaartverkoop is gestart

Om lange wachtrijen aan de kassa te voorkomen kun je nu al kaarten kopen op de website van het Nederlands IJsbeelden Festival! Het festival is van 14 december 2019 t/m zondag 1 maart 2020 dagelijks geopend van 10:00 tot 17:00 (op maandagen gesloten behalve in de vakanties. Op 1 januari gesloten). Heb je een museumjaarkaart of 65+ pas? Dan krijg je zelfs extra korting! Als je met de trein naar het festival komt rijdt er tussen het station en het festival een oude Amerikaanse schoolbus die je gratis naar het festival brengt. De organisatie raad het aan om warme kleding te dragen omdat het in de vrieshal natuurlijk best koud kan zijn.

Ben je opzoek naar meer informatie of wil je alvast kaarten boeken? Kijk dan op: IJsbeelden.nl.

Nederlands IJsbeelden Festival in Zwolle

!! Winactie !!

Zoals elk jaar in december geven we aan onze volgers op social media weer een aantal winterse cadeaus weg! Dit jaar mogen we in samenwerking met het Nederlands IJsbeelden Festival 5 x 2 kaarten weggeven voor het festival in Zwolle!! Wil je kans maken op een van deze duotickets? Dan moet je het volgende doen:

Helaas is de winactie afgelopen. Blijf ons zeker op Facebook, Twitter en Instagram volgen voor nieuwe winactie's!


ReizenReizen