Disney on Ice is al jaren een internationaal ijsspektakel wat tegenwoordig langs 44 landen over heel de wereld trekt. Ook dit jaar strijkt Disney On Ice weer neer in Nederland. Dit jaar met de gloednieuwe show Disney On Ice presenteert Betoverende Werelden. Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald Duck en Goofy nemen je mee naar de werelden van 4 verschillende Disney films in deze spectaculaire show.
Wij brachten een bezoek aan deze show en vertellen je wat wij er van vonden.

Een hoofdrol voor Toy Story en Frozen

De show verteld 4 Disney verhalen: Toy Story, De Kleine Zeemeermin, Cars en Frozen. De verhalen worden aan elkaar gepraat door Mickey en zijn vrienden.
Toy Story en Frozen krijgen het meeste aandacht in de show, het volledige verhaal van de beide films worden verteld in een beknopte versie. Dit zorgt voor een herkenbaar spektakel met uiteraard alle liedjes die iedereen mee kan zingen. Beide verhalen worden enorm leuk vertaald van de films naar een ijsshow. Verrassend leuk gedaan dus.

Anna en Elsa in Disney On Ice

De Kleine Zeemeermin en Cars

Voor De Kleine Zeemeermin en Cars is een kleinere rol neergelegd. Beide verhalen worden net voor en na de pauze verteld. Van De Kleine Zeemeermin worden alle bekende nummers gespeeld en voor Cars wordt een speciaal verhaal verteld. Uiteraard is het unieke aan Cars dat de auto's over het ijs rijden, een mooie afwisseling in de show naast alle schaatsende Disneyfiguren.

Een spectaculaire en herkenbare show voor het hele gezin

Disney On Ice is de perfecte show voor het hele gezin. De show is gevuld met films die natuurlijk iedereen kent, van jong tot oud. De ongeveer 2 uur durende show (met 15 minuten pauze) is volledig Nederlandstalig in de originele stemmen uit de films. Tijdens de show wordt gebruik gemaakt van veel decorstukken op en rond het ijs waardoor je midden in het verhaal zit. Ook zijn er natuurlijk de nodige special effects zoals vuurwerk, maar meer gaan we natuurlijk niet verklappen, het moet wel een verrassing blijven.
Voor en na de show kan je uiteraard ook terecht voor merchandise van Disney on Ice, een leuk souvenir voor thuis vinden is dus ook geen enkel probleem.

Wij hebben als volwassenen in ieder geval genoten en waren positief verrast over de kwaliteit van de show. Wij gaan volgend jaar zeker weer een kijkje nemen want Disney On Ice heeft nu al aangekondigd volgend jaar december weer naar Nederland te komen! In december 2018 kan je gaan kijken naar The Wonderfull World of Disney On Ice.

De Kleine Zeemeermin in DIsney on Ice

Nog te zien t/m 30 december!

Disney On Ice presenteert Betoverende Werelden is nog t/m 17 december te zien in Rotterdam Ahoy, van 23 t/ 26 december in de Jaarbeurs Utrecht en van 28 t/m 30 december in de RAI in Amsterdam. Meer informatie over de show en voor het kopen van kaarten kan je hier terecht op de site van Disney On Ice: www.disneyonice.com/nl

Woon je in België? Dan kan je van 2 t/m 4 februari gaan kijken naar Disney On Ice presenteert De Magische Wereldreis in de Lotto Arena in Antwerpen! Meer informatie over deze show vind je hier: www.disneyonice.com/be