Schitter zelf in Disneyland Parijs
DÉ kans van je leven om op te treden voor een groot en internationaal publiek in de magische sferen van Disneyland ®Paris!

Als je in één van de Disney Parken loopt, wordt je meerdere malen getrakteerd op live-entertainment! Dit kan ook voor jou weggelegd zijn! Geef je beste performance op een echt Disney-podium of loop zelf voorop in de parade over Mainstreet U.S.A. ® De vrolijke omgeving zal je zeker inspireren! Disney Performing Arts geeft deze unieke kans aan instrumentale en vocale groepen, dansgroepen en showbands.
MagischeNachten.nl helpt je graag om deze droom waarheid te laten worden. We verzorgen een compleet arrangement en begeleiden je tijdens het aanmeldproces bij Disneyland Paris. Je kunt ervoor kiezen om in één van de Disney Hotels te overnachten, maar als het budget niet toereikend is, kan een verblijf iets verder van het resort wellicht uitkomst bieden. Vervoer kan natuurlijk ook geregeld worden. Doe een aanvraag via magischenachten.nl/groepen en vermeld in je aanvraag dat je geïnteresseerd bent in Disney Performing Arts.

ZING, DANS EN SCHITTER IN DE SPOTLIGHTS!!* *o.v. voorwaarden en/of audities en inschrijf-criteria