Vernieuwde website Disneyland Parijs
Afgelopen week is de vernieuwde (Nederlandse) website van Disneyland® Parijs gelanceerd. De nieuwe homepage oogt niet alleen fris ook de navigatie van de website is verbeterd. Zo is er boven in beeld continue een navigatiebalk zichtbaar, op welke pagina je ook bent. De website ziet er zo een stuk overzichtelijker uit! De pagina’s zijn nu overigens nog in de oude layout te zien, maar de komende tijd zullen deze ook vernieuwd worden.Met de lancering van de vernieuwde website is er ook een mini website ontwikkeld: ter promotie van het komende themajaar “New Generation Festival”. Je krijgt een kort overzicht te zien van alle nieuwe dingen die vanaf 2 april van start gaan. Nieuw is ook dat er links geplaatst zijn naar “social media sites”, denk hierbij aan Facebook en Twitter. Dit is overigens de eerste keer dat deze netwerken gebruikt worden door Disneyland® Parijs om de bezoekers te bereiken cq informeren!

Bij het overzicht met nieuwe shows zijn ook enkele video’s geplaatst met korte uitleg van bedenkers/ontwerpers. Zo is er een video over de Disney’s All Stars Express, Disney’s Stars ’n Cars, Once Upon A Dream Parade en de Monsters Inc. Scream Academy. Ook is er een sneakpreview te zien van de nieuwe Ratatouille wagen van Disney’s Stars ’n Cars en de bevestiging dat ook Wall-E voortaan van de partij is op de Disney’s All Stars Express!

Mocht je niet tot 2 april, het begin van “New Generation Festival” kunnen wachten, neem dan vooral eens een kijkje op de vernieuwde website van Disneyland® Parijs!


Bronnen: www.dlrptoday.com en www.disneylandparijs.com