Vorig jaar kon je als houder van een creditcard (Mastercard) al gratis gebruik maken van leuke voordelen. Zo kon je bijvoorbeeld voor Moteurs... Action! Stunt Show Spectacular, Marvel Super Heroes United en Mickey and the Magician plaatsnemen op speciale VIP plaatsen. Ook dit jaar zijn er weer leuke voordelen voor iedere houder van een Mastercard waar je wederom gratis gebruik van kunt maken.

VIP Mastercard Tickets in Disneyland Paris

Kies zitplaatsen voor de show begint

Net zoals vorig jaar kun je alle shows in Disneyland Paris weer als een VIP beleven met je Mastercard. Dit jaar mag je echter zelf je zitplaats uitkiezen voor de show begint! Elke kaarthouder mag vier gasten meenemen en let op, je moet vooraf reserveren. Reserveren kan bij City Hall in het Disneyland Park of bij de Studio Services in het Walt Disney Studios Park. Reserveren kan tot een uur voor de show begint.

Zorg vervolgens dat je 30 minuten voor de start van de show aanwezig bent bij het theater. Een medewerker zal je daar verder helpen. Vervolgens kun je als ware VIP genieten van de show op jouw favoriete plek. Je kunt voor elke show in beide parken reserveren, maar let op, per dag is er maar een reservering mogelijk per kaarthouder.

Leuke extra's bij een rondleiding

Rondleiding in Disneyland Paris zijn zeker de moeite waard, zeker voor de echte Disney fan. Als houder van een Mastercard krijg je bovenop de rondleidingen nog een paar leuke extra's. Bij aankoop van een rondleiding met gids, ontvang je als Mastercard houder directe toegang tot één attractie en gratis boeking voor één show. Als kaarthouder mag je nog 4 extra personen meenemen die mee mogen genieten van de extra's.

City Hall in Disneyland Paris

Wanneer je kiest voor een VIP-rondleiding, dan krijg je gratis een extra 6e uur bij de 5-uur durende VIP-rondleiding. Het boeken van de rondleidingen kan bij City Hall in het Disneyland Park of bij de Studio Services in het Walt Disney Studios Park. Let op dat je bij het boeken betaald met je Mastercard. Wanneer je wil deelnemen aan een rondleiding of VIP-rondleiding is wel een geldig toegangsticket voor Disneyland Paris nodig.

Als je meer wil weten over rondleidingen in Disneyland Paris kun je hier op onze website kijken.


SintSint