Vandaag start de verkoop van thema arrangementen voor de Disney FanDaze Inaugural Party in Disneyland Paris op 2 juni 2018. Een FANtastisch evenement exclusief in het Walt Disney Studios Park met unieke shows en onvergetelijke ontmoetingen met unieke figuren, waaronder een nooit eerder gezien Disney Figuur! Ontdek hierbij de hoogtepunten van het programma.

De Disney FanDaze Inaugural Party in Disneyland Paris

Disney Figuren zoals je ze nog nooit eerder zag

Adembenemende nieuwe outfits

Mickey, Minnie, Duffy, ShellieMay, Donald, Katrien, Goofy en Pluto zijn gekleed in de meest extravagante outfits, die speciaal zijn ontworpen voor Disney FanDaze. Deze kleurrijke nieuwe outfits geven een speciale twist aan enkele van de meest geliefde sterren. De ontwerpen en het materiaal zijn innovatief en zullen de innerlijke fashionista in elke fan aanspreken.

Een wereldprimeur van een gloednieuw Disney FanDaze VIP Figuur!

Voor de eerste keer ooit in een Disney Park zal Ortensia, de beste vriendin van Oswald the Lucky Rabbit, deel uitmaken van de Disney FanDaze VIP-familie!

Betoverende ontmoetingen met Disney Figuren

Betoverende ontmoetingen met Disney Figuren in Disneyland Paris

Fans kunnen ruim 50 Disney Figuren ontmoeten, waarvan sommige zelfs voor het eerst. Dit zijn de bekende VIP Figuren in gloednieuwe kostuums, maar ook minder bekende figuren, zoals Karel Paardepoot, Klarabella Koe en Klaartje Kip. Gasten kunnen ook kennismaken met Sulley, Boe, en voor de eerste keer ooit in Disneyland Paris, George Sanderson en Needleman uit Monsters en co., Plezier en Verdriet, Bolt, Duffy en ShellieMay, Kuzco en Kronk, Quasimodo en Esmeralda, Elena van Avalor, Gauchito, Burrito en de mooie Yaya uit De Drie Caballeros. Ook de vrienden van Disney Afternoon komen naar Disney FanDaze Inaugural Party. Darkwing Duck, Goof Troop, TaleSpin en Rescue Rangers kijken ernaar uit om op de foto te gaan met alle fans. Tenslotte zullen figuren uit Hercules, Antlantis: De Verzonken Stad, Piratenplaneet en zelfs enkele helden uit Big Hero 6 niet ontbreken.

The Incredibles

Dit jaar komt de langverwachte Disney·Pixar animatiefilm Incredibles 2 uit. Voor deze gelegenheid ontmoeten de favoriete superhelden Mr. & Mrs. Incredible gasten bij The Art of Disney Animation. Bovendien komt de coole Frozone voor het eerst naar Disneyland Paris. Hij is klaar om te chillen met zijn fans, naast zijn Incredible vrienden.

Disney Helden en Schurken

Voor de allereerste keer zie je hoe meer dan 16 Disney Helden en Schurken zoals Hercules, Hades, Li Shang en Shan Yu oog in oog met elkaar komen te staan in het hart van het Walt Disney Studios Park.

Gloednieuwe shows, voor één avond!

Dance your DuckTales Parade

Dance your DuckTales Parade in Disneyland Paris

In de Dance your DuckTales Parade komen de favoriete eenden, waaronder Dagobert Duck, Kwik, Kwek en Kwak en Turbo McKwek met heteluchtballonnen aangevlogen van Duckstad terwijl meer dan 40 artiesten de straten tot leven brengen.

NIEUW! PJ’s DJ Party!

Trek je dansschoenen aan en swing mee op aanstekelijke Disney hits tijdens deze meeslepende Dance Party in Production Courtyard.

Max-Live! Gettin’ Goofy with it

Max-Live! Gettin’ Goofy with it in Disneyland Paris

Dit avondspektakel wordt ongetwijfeld het hoogtepunt van het feest. Max beleeft zijn grote debuut en doet een gooi naar het supersterrendom op het Production Courtyard-podium, dat helemaal in het nieuw is voor dit blitse concert. Max voert zijn eigen verpletterende line-up aan in zijn verbluffende nieuwe outfit. Het wordt een show met flitsende spots, fantastische muziek, megacool geluid, baanbrekende beelden, een swingende danscrew en toffe vrienden. Speciaal voor deze show zijn meer dan 30 nieuwe outfits gecreëerd. Judy Hopps, Kuzco en zelfs Stitch zullen er zijn om een feestje te bouwen met Max.

Jumba & Pleakley’s Mission: Stitch!

Speciaal voor de Inaugural Party presenteert Disney FanDaze Jumba & Pleakley’s Mission: Stitch! De populaire interactieve show “Stitch Live!” wordt gehost door niemand minder dan Jumba en Pleakley. Onze vrienden uit Lilo & Stitch nemen de verkeerscontrole in de ruimte over en helpen Stitch om aan Kapitein Gantu te ontsnappen.

NIEUW! Oh My, Ortensia!

Oswald komt naar Hollywood Boulevard in de roerige jaren twintig en introduceert zijn beste vriendin Ortensia. Dit is HET grote nieuws in de stad en ze zullen zeker achtervolgd worden door fotografen, reporters en enthousiaste krantenjongens!

The Farewell Street Party!

Een perfecte avond verdient een perfect einde. Daarom sluiten meer dan 80 Disney Figuren van het evenement de avond op magische wijze af met een grote parade.

Een premium ervaring

Volop sfeer, zoals je nooit eerder beleefde

Eén avond verandert het Walt Disney Studios Park in een duizelingwekkende Disney FanDaze-wereld. Bij Disney Studio 1 en op de Place de Rémy zetten live muzikanten het nachtelijke feest in vuur en vlam met Disneyliedjes. Fotografen wandelen door de straten om prachtige plaatjes te schieten van de échte nachtelijke sterren – de fans.

Een avond lang exclusieve toegang tot attracties

Een avond lang exclusieve toegang tot attracties in Disneyland Paris

Tijdens de Disney FanDaze Inaugural Party opent Walt Disney Studios Park de deuren exclusief voor fans. Van een spannende vrije val vanaf de dertiende etage in the Twilight Zone Tower of Terror tot in de huid kruipen van een rat in Ratatouille: The Adventure, dit is een exclusieve avond met een beperkt aantal tickets die geen enkele fan ooit zal vergeten.

NIEUW! Oswald’s Sing-Along Challenge

Alleen deze avond krijg je de kans om te schitteren op een van de beroemdste podia van het Walt Disney Studios Park: Animagique Theater. Warm je stem alvast op voor een magische Sing-Along wedstrijd. Het wordt een geweldige avond, en als je de juiste toon treft, maak je kans op fantastische prijzen en krijg je de kans om zij aan zij te staan met Oswald en Ortensia!

Grote loterij met sprookjesprijs

Bij je arrangement is een loterijticket inbegrepen waarmee je een droomnacht in de luxueuze Sleeping Beauty Suite van het Disneyland Hotel kunt winnen.

Heerlijke lekkernijen en exclusieve souvenirs

Heerlijke lekkernijen en exclusieve souvenirs in Disneyland Paris

Gasten kunnen in de restaurants en eetkiosken genieten van de unieke smaken van de speciaal voor Disney FanDaze samengestelde menu’s, terwijl fervente Disneyverzamelaars hun hart kunnen ophalen met de exclusieve merchandise in beperkte oplage.

Laat je innerlijke Disney zien!

Alle fans hebben een unieke Disneystijl die ze maar wat graag willen uitdragen, en Disney FanDaze Inaugural Party nodigt ze uit om dat ook te doen. Of je je inspiratie nu haalt uit een favoriet personage of zelfs een onvergetelijke Disney-attractie, Disneyspelden, -hoeden, -oren en andere accessoires brengen de Disneyfantasie tot leven. Je kunt je eigen Disneylook maken of een kostuum dragen, zolang je maar “je innerlijke Disney laat zien”. Elke originele en eigen look wordt ongetwijfeld een van de grootste attracties van de avond!
Voorwaarden zijn van toepassing. Beschikbaar via http://fandaze.disneylandparis.com/

Extra verrassingen voor nog meer exclusieve ontmoetingen

Walt Disney Imagineering-conferenties

Walt Disney Imagineering-conferenties in Disneyland Paris

Als je ervan droomt om echte Disney Imagineers te ontmoeten, kun je een ticket kopen voor een conferentie met de makers van de iconische landen, attracties en shows. In het Animagique Theater geven zij je een exclusief kijkje achter de schermen. Van een special over Disneyland Paris door Portfolio Creative Executive Tom Fitzgerald tot een exclusieve kijk in de wereld van Duffy & Friends door Walt Disney Imagineers Daniel Jue, Ethan Reed en Charlie Watanabe, dit zijn unieke kansen!

Beperkte toegang met speciale tickets. De tickets zijn niet inbegrepen in de aangeboden arrangementen (m.u.v. het Ultimate FANtasia arrangement) en bij de losse tickets.

Masterclass met een Disney Legend

Droom je ervan om een echte Disney animator te ontmoeten? Disney legende en voormalig Disney animator Andreas Deja, de bedenker van onvergetelijke figuren zoals Scar, Hercules, Gaston en Jafar, staat klaar om je in te wijden in Disney’s animatiekunst. Misschien leert hij je in eigen persoon om een van zijn beroemde personages te tekenen in The Art of Disney Animation (gratis toegang afhankelijk van beschikbaarheid).

Een uniek evenement

De Disney FanDaze Inaugural Party belooft een uniek evenement te worden, een droom die werkelijkheid wordt voor alle Disneyfans, met verrassingen op elke straathoek en boordevol onvergetelijke momenten om samen van te genieten.

Dit zijn de prijzen voor de verschillende pakketten:

Prijzen voor de Disney FanDaze Inaugural Party in Disneyland Paris
Met dank aan onze collega's van Cafe Mickey.

Thema arrangementen kunnen vanaf nu telefonisch worden gereserveerd via de Disneyland Paris vakantie-experts. Classic arrangementen kunnen worden gereserveerd vanaf 22 januari. Losse tickets zonder arrangementen zullen in een later stadium beschikbaar zijn.

Volg ons op Twitter en Facebook voor het laatste nieuws en ga naar http://fandaze.disneylandparis.com/ voor de laatste updates en mededelingen over dit unieke evenement.