De Marvel superhelden keren dit jaar weer terug naar Disneyland Paris. van 23 maart tot 16 juni 2019 is het Walt Disney Studios Park weer DE plek voor elke Marvel fan tijdens het Marvel Superhelden Seizoen. Tijdens dit seizoen zijn Iron Man, Captain America, Thor, Black Widow, Star-Lord, Gamora en Spider-man weer aanwezig in het Walt Disney Studios Park om er een groot feest van te maken. Het seizoen zit weer vol events, adembenemende shows en interactieve belevingen.

Marvel Summer of Super Heroes in Disneyland Paris

Marvel: Super Heroes United

De terugkeer van de Marvel Summer of Super Heroes betekend ook de terugkeer van de Marvel: Super Heroes United show in het Studio Theatre in het hart van het Walt Disney Studios Park. Op het programma van deze superproductie: live-action scènes met Thor, Iron Man, Black Widow, Doctor Strange, Black Panther en Spider-Man – om er maar een paar op te noemen! In de show staan geavanceerde speciale effecten centraal een echte primeur voor Disneyland Paris. Je wordt ook getrakteerd op spectaculaire projecties en een hele reeks andere grote verrassingen.

Marvel stuntshow CineMagique Theater

Dit is het verhaal: “Thanos heeft een manier gevonden om the Avengers en hun bondgenoten te manipuleren om ze zo te kunnen vernietigen. Zullen de helden erin slagen om uit zijn klauwen te ontsnappen? Je ontdekt het in deze show boordevol adembenemende wendingen”.

Marvel: Super Heroes United brengt iconische figuren uit het Marvel universum naar het podium en focust op drie thema’s: oorsprong, dualiteit en eenheid. Deze 20-minuten durende show wordt meerdere keren per dag opgevoerd in het Walt Disney Studios Park.

Stark Expo: Make Way for a Better Tomorrow

Tony Stark nodigt je uit op Production Courtyard om je de laatste nieuwe versie van zijn revolutionaire uitvinding voor te stellen, maar pas op… Loki gooit maar al te graag roet in het eten. Thor’s angstaanjagende halfbroer zal proberen om van deze gebeurtenis gebruik te maken om de macht te grijpen. Laat ons hopen dat Black Widow en Spider-Man in de buurt zijn om hem tegen te houden.

Meerdere keren per dag heb je de kans om deze geweldige show te zien aan de voet van het Hollywood Tower Hotel.

Guardians of the Galaxy Awesome Dance-Off

Net zoals vorig jaar kunnen we dit jaar ook weer gaan dansen en feesten. Zoals de naam al doet vermoeden, krijg je de kans om een dance-off aan te gaan met de Guardians of the Galaxy! Muziek is een belangrijk onderdeel van het karakter van Peter Quill, beter bekend onder de naam Star-Lord. Zijn avonturen zijn ingesteld op de tunes van de jaren 70 en 80 uit zijn favoriete afspeellijsten. En zoals je zou verwachten, maakt hij een echte muzikale entree – naast Gamora, de gevaarlijkste vrouw in het universum. Maar pas op – ze zullen zichzelf snel in gevaar brengen en ze hebben een missie voor jou. Maak je klaar om de Guardians of the Galaxy een handje te helpen! Ze rekenen op jouw hulp… en ze hebben beloofd dat ze je in beweging zullen brengen!

Guardians of the Galaxy Awesome Dance-Off zal meerdere keren per dag plaatsvinden op Production Courtyard en het belooft een wilde ervaring te worden!

Ontmoet al je helden

Deze zomer krijg je de kans om een hand te schudden met veel Marvel superhelden. Ga op de foto met met de allereerste Avenger: Captain America of maak een selfie met Captain Marvel. Ook krijg je de kans om op de foto te gaan met Groot uit Guardians of the Galaxy.

Captain America in Disneyland Paris


SintSint