Vanaf 1 oktober t/m 5 november 2017 is het weer Halloween in Disneyland Paris. Ookal ligt dit jaar de focus enorm op het kerstseizoen met onder andere de nieuwe avondshow Goofy's Incredible Christmas op de Tower of Terror in het Walt Disney Studios Park. Toch mag Halloween natuurlijk niet op de kalender ontbreken. Naast een aantal gruwe-leuke activiteiten uit 2016 zijn er dit jaar ook nieuwe dingen te beleven. Wij nemen alles met je door wat je kan doen tijdens Disney's Halloween Festival!

Mickey’s Halloween Tricycle Gang

Mickey Mouse tijdens Halloween

De speciale Mickey's Halloween Celebration Parade die voorgaande jaren te zien was in het Disneyland Park is dit jaar helaas niet meer te zien. Wel is er een nieuwe parade in de vorm van Mickey’s Halloween Tricycle Gang. Zwaai naar Mickey en zijn vrienden als ze langs fietsen in Mainstreet USA.

Goofy’s Skeletoon Street Party

Goofy tijdens Halloween

Ook nieuw dit jaar is het feestje van Goofy in Frontierland. Tijdens Goofy’s Skeletoon Street Party kom je in de straten in Frontierland skeletten, spoken, kraaien, draken en natuurlijk veel Disney figuren tegen. Ook José en Panchito uit de film De Drie Caballeros kom je dit jaar tegen in dit land.

Mariachi muziek bij Fuente del Oro

Restaurant Fuente del Oro
Foto: Disneyphile

Rondom het restaurant Fuente del Oro in Frontierland kan je dagelijks een live Mariachi band tegen komen. De omgeving rond dit Mexicaanse restaurant is helemaal aangekleed in het thema rond de Dag van de Doden, een groot Mexicaans feest waar ook de nieuwe Disney Pixar film Coco over zal gaan.

Spannende ontmoetingen met huiveringwekkend veel schurken

Disneyschurken

Sluip naar het Royal Castle Stage voor een spooktaculaire show en griezelig leuke ontmoetingen met bekende schurken zoals Kapitein Haak, Jafar en de Koningin uit Sneeuwwitje. Sluip daarna naar de grillige doornstruiken op het plein achter het Kasteel van Doornroosje voor een spannende ontmoeting met Maleficent zelf die je nog lang zal heugen!

Disney's Halloween Party

Halloween Party Disneyland Parijs

Ook dit jaar is Disney's Halloween Party weer terug. Dit grootste Halloweenfeest zal dit jaar plaatsvinden op 31 oktober 2017 van 20.30 tot 01.00 uur. Beleef met het hele gezin een spannend najaarsavontuur vol mysterie, geheimzinnige gebeurtenissen en betoverende verrassingen. Speciaal aan deze avond is dat het voor gasten bij uitzondering is toegestaan Halloween-kostuums te dragen.

Let er wel op dat dit een evenement is waar je een apart ticket voor moet kopen. Op de dag van de Disney's Halloween Party kan je met dit speciale ticket al wel het Disneyland Park in vanaf 17:00 uur. Voor het kopen van tickets en voor meer informatie kan je terecht op de site van Disneyland Paris.