The Princess and the frog
2010 Is natuurlijk hét jaar van “The princess and the frog”, de nieuwste Disney film. Deze film is vanaf 3 februari in onze bioscopen te zien, maar vanaf 2 april staan ze ook centraal in het “New Generation Festival” in Disneyland Parijs ®! Ze zullen dan ook te zien zijn in de parade Once upon a dream.

The princess and the frog in Disneyland Ook al is het nog geen april, er zijn al wel wat souvenirs van de nieuwe Disney film te koop. Denk aan jurken van Prinses Tiana, knuffels, kleding etc. De reden dat er nu al souvenirs te vinden zijn is omdat deze film op 27 januari al in Frankrijk in de bioscopen draait. En voor de aandeelhouders en jaarpashouders is er zelfs een speciale “avant-premiere”! De jaarpashouders (waarschijnlijk alleen voor de dreampashouders) kunnen de film op 9 en 16 januari gaan bekijken (in het frans) in CinéMagique in de Walt Disney Studios, ontvangst vanaf 20.30u en begin film om 21u.. Voor de aandeelhouders wordt de film op 23 januari vertoond (ook om 21u maar ontvangst om 20.45u).

In november 2009 waren Prinses Tiana en Prins Naveen trouwens al even in Parijs voor hun eerste fotoshoot in het Disneyland Park ®! Deze week werd de persfoto vrijgegeven, waarbij we Prinses Tiana en Prins Naveen zien poseren bij het Kasteel.

Bron: www.dlrptoday.com en www.jaivy.web-log.nl