Halloween 2010: 'Terrorific Night 2'
Op zaterdag 30 oktober 2010 zal in Disneyland® Parijs (in de Walt Disney Studios®) de Terrorific Night weer plaatsvinden. Terrorific Night is een speciaal Halloween evenement voor bezoekers van 16 jaar en ouder.

Er is nog niet heel veel over het evenement bekend, maar er kunnen al wel kaartjes gekocht worden. Hiervoor kun je terecht bij de bekende Franse winkelketens (o.a. Auchan, Carrefour, Fnac) maar vanaf nu ook telefonisch via de reserveringslijn van Disneyland® Parijs (0900-0654). Kaartjes kosten EUR 29 per stuk en voor de jaarpashouders zijn er aangepaste prijzen (EUR 14,50 voor de Dreampashouders en EUR 21,75 voor de Francilien- en Fantasypashouders).

De Terrorific Night begint om 21.00u en duurt tot 01.00u. Tijdens de Terrorific Night kun je uiteraard een griezelige sfeer in het Walt Disney Studios® Park verwachten en zelfs aangepast attracties! Er zullen namelijk wat “horroreffecten” aan de attracties worden toegevoegd zodat ze speciaal voor Halloween extra griezelig worden! Op dit moment is het nog niet bekend welke attracties precies geopend zullen zijn en wat het precieze programma is. Één attractie is natuurlijk zeker open: The Twilight Zone Tower of Terror…… Tegen de tijd dat er wat meer bekend is over het programma lees je dat natuurlijk hier op MagischeNachten.nl!Bronnen: http://www.disneycentralplaza.com/ en http://jaivy.web-log.nl