Nadat Frozen 2 in november 2019 in de bioscoop is gekomen, staat ook 2020 in het teken van Frozen. Het eerste seizoen wat je in het nieuwe jaar in Disneyland Paris kunt beleven staat namelijk helemaal in het thema van de winterse films met Anna, Elsa, Sven en natuurlijk Olaf. Het nieuwe seizoen heet Frozen Celebration. Je kunt dit nieuwe seizoen beleven van 11 januari 2020 tot 3 mei 2020. Benieuwd wat je allemaal tijdens dit seizoen kunt doen en ontdekken? Lees dan snel verder!

Het Frozen Celebration seizoen in Disneyland Paris

De Frozen Celebration Promenade

De avonturen uit Frozen en Frozen 2 nog eens overdoen? Dat kan tijden de Celebration Promenade! Tijdens deze speciale parade zie je Anna, Elsa, Kristoff, Olaf en Sven samen met acrobatische dansers door Mainstreet USA heen trekken. De dansers brengen de magie, mysterie en natuur uit Frozen 2 tot leven en toveren het Disneyland Park even om tot een winterwonderland.

Tijdens de Disneyland Paris Media Expo op 10 september was een maquette te zien van een van de wagen die meer rijden in de Frozen Celebration Promenade.

De Frozen Celebration Promenade in Disneyland Paris

Nieuwe Frozen attractie in het Walt Disney Studios Park

We moeten nog een aantal jaar wachten tot het grote Frozen gebied open gaat in het Walt Disney Studios Park, toch hebben we binnenkort al een eigen Frozen attractie. Op 17 november 2019 opent namelijk Frozen: A Musical Invitation in Animation Celebration (het voormalige The Art of Disney Animation). In twee korte shows zoals we die ook kende uit The Art of Disney Animation komt het verhaal van Frozen tot leven en kun je naar hartenlust meezingen met Anna en Elsa.

In de eerste showruimte schuil je tegen de sneeuw in de schuurtjes bij Wandering Oaken’s Trading Post and Sauna. Daar kom je Sven en Kristoff tegen. Samen met hun zing je Reindeers Are Better Than People om de stembanden even op te warmen. Dan kom Anna langs die voor een verrassing voor Elsa wil zorgen. Samen met Anna, Sven en Kristoff studeer je een dansje in om aan de inwoners Arendelle en Elsa te laten zien.

De nieuwe Frozen attractie Frozen: A Musical Invitation in Disneyland Paris

In de tweede ruimte kom je het ijskasteel van Elsa binnen en is het natuurlijk tijd om Elsa te verrassen. Zing en dans samen met je Frozen vrienden op Let It Go en Love Is an Open Door en maakt er een groot feest van

De nieuwe Frozen attractie Frozen: A Musical Invitation in Disneyland Paris

Aan het einde verdienen jullie natuurlijk een warme knuffel en van wie anders kun je die het beste krijgen dan van Olaf! Olaf wacht op jullie aan het einde van de attractie.

Nieuw Frozen avondshow in Disney Village

Als afsluiter van een dag in de Disney Parken kun je in Disney Village gaan kijken naar een gloednieuwe spectaculaire avondshow. Op Lake Disney, het meer waar de Disney hotels rond liggen, kun je op 24, 27 en 29 januari genieten van Magic Over Lake Disney: The Frozen Edition. De show zal een samenspel zijn van muziek, vuurwerk en een indrukwekkende lichtshow. Dit is natuurlijk niet de eerste avondshow op Lake Disney. In November kun je elk jaar gratis gaan kijken naar Disney's Magical Fireworks & Bonfire. Ook de nieuwe Frozen avondshow zal gratis toegankelijk zijn.

De Frozen avondshow Magic Over Lake Disney: The Frozen Edition in Disneyland Paris

Proef Arendelle

Tijdens Frozen Celebration kun je naast je ontmoetingen met je favoriete figuren uit de films, ook genieten van lekker eten. Er staan namelijk een aantal exclusieve hapjes en drankjes op het programma uit de wereld van Frozen. Wat je precies allemaal kunt gaan proeven is nog niet bekend, maar we weten in ieder geval zeker dat deze gesuikerde Olaf appel lekker zal gaan smaken.

Het Frozen Celebration seizoen in Disneyland Paris

Uiteraard mogen de nodige souvenirs niet ontbreken. Het is altijd leuk om iets in huis te hebben wat je terug laat denken aan een magische tijd in Disneyland Paris. Tijdens Frozen Celebration kun je unieke Frozen souvenirs kopen die je nergens anders kunt krijgen!

Disney Illuminations en Disney Stars on Parade

We zijn enorm blij dat Disney Illuminations ook tijdens Frozen Celebration te zien zal zijn op het kasteel in het Disneyland Park. Als je de show een beetje kent, weet je dat ook in Disney Illuminations voldoende Frozen aanwezig is. Ook zal de Disney Stars on Parade dagelijks door het Disneyland Park heen trekken waardoor je nog meer mogelijkheden hebt om je favoriete Frozen vrienden tegen te komen!

Olaf van Frozen in Disneyland Paris

Voordelig met OAD naar Frozen Celebration

Net zoals elk jaar komt Veronica Magazine ook in 2020 weer met een geweldige actie waar je zeker gebruik van moet maken. Naast 2 nachten in een Disney Hotel en 3 dagen toegang tot beide parken, krijg je ook nog eens vele extra's zoals ontbijt en een exclusieve avondopenstelling van het Walt Disney Studios Park op zaterdagavond. Deze actie mag je dus absoluut niet missen en valt precies tijdens dit nieuwe Frozen seizoen!

Vanaf € 179,- p.p verblijf je 2 nachten in een Disney Hotel inclusief ontbijt en krijg je 3 dagen onbeperkt toegang tot beide Disney Parken. Je kunt kiezen uit alle Disney Hotels op Villages Nature na. Je hebt de keuze om zelf met eigen vervoer naar Disneyland Paris te komen, maar je kunt ook kiezen voor een busreis vanuit Nederland. Zo ga je helemaal onbezorgd op reis.

Als extraatje krijg je ontbijt bij je Disney Hotel en is het Walt Disney Studios Park op zaterdagavond geopend voor alleen de Veronica gasten. Korte wachtrijen gegarandeerd dus! Het Veronica weekend zal in 2020 plaatsvinden van vrijdag 31 januari t/m zondag 2 februari 2020 en je kunt nu al boeken! Wees er snel bij want er zijn maar een beperkt aantal kamers beschikbaar per hotel.

Klik hier om gebruik te maken van de aanbieding en voor meer informatie!

3-daags arrangement tijdens Disney’s Magisch Vuurwerk Festival - The Frozen Edition

OAD heeft naast hun Veronica actie ook een speciaal arrangement rond de spectaculaire vuurwerkshows op 24, 27 en 29 januari in Disney Village. Mocht de datum van de Veronica actie dus niet uitkomen. Dan heeft OAD een alternatief voor je.

Tijdens het arrangement bezoek je de vuurwerkshow tijdens je tweede dag. Uiteraard heb je alle drie de dagen onbeperkt toegang tot beide parken. Je verblijft in een van de Disney hotels inclusief ontbijt. Je kunt van die arrangement gebruik maken als je met eigen vervoer naar Disneyland Paris gaat, maar je kunt er ook voor kiezen om een arrangement te boeken inclusief treinreis. Met de directe Thalys vanuit Nederland ben je zonder overstappen in de magie. Op het treinstation van Disneyland Paris kun je gebruik maken van de Disney Expess. Je koffers worden dan voor je naar je kamer gebracht. Meer over deze service lees je hier

Je kunt dit fantastische arrangement al boeken vanaf € 159,- per persoon. Uiteraard hangt de prijs af van de accommodatie die je kiest en met welk vervoer je naar Disneyland Paris komt.

Klik hier om gebruik te maken van de aanbieding en voor meer informatie!


Naast deze actie's van OAD zijn er natuurlijk nog veel meer aanbiedingen waar je gebruik van kunt maken. Wij verzamelen altijd de beste aanbiedingen op een plek waardoor je niet eindeloos hoeft te gaan zoeken. Je vindt alle aanbiedingen door in het menu op aanbiedingen te klikken, of klik hier om direct naar de pagina te gaan


SintSint