Het nieuwe themajaar voor 2011 is bekend: Magical Moments Festival!
Het “New Generation Festival” is nog lang niet ten einde, maar het nieuwe themajaar is al bekend gemaakt. Het festival zal de engelse naam “Magical Moments Festival” krijgen, in het Frans “Le Festival des Moments Magiques Disney”. Het nieuwe themajaar gaat ook weer 1 jaar duren, want zodra “Magical Moments Festival” afgelopen is begint de 20e verjaardag van Disneyland® Parijs!

Zoals je al eerder hebt gelezen gaat tijdens het “Magical Moments Festival” , dus in 2011, de nieuwe fotolocatie van de Disney Prinsessen open die in de post-show ruimte van It’s a small World zal komen. Verder zal tijdens het nieuwe themajaar “Captain Hook’s Gallery” opgeknapt worden. Maar ook in de Village gebeurd er iets: in een eerder artikel kon je al lezen dat de eerste Europese vestiging van “Earl of Sandwich” zijn deuren opent in Disney® Village in de lente van 2011.

Voor het nieuwe themajaar zijn ook al verschillende logo’s bekend gemaakt, hieronder zie je het logo van Mickey (als Tovenaar!) samen met Buzz Lightyear, Prinses Tiana, het witte Konijn, Kapitein Haak en Pumba.


Waarschijnlijk komt er ook een nieuwe show op Central Plaza en zal de “All Stars Express” ook weer een nieuw jasje krijgen. Dit is allemaal nog niet bevestigd maar zodra er meer over bekend is lees je dat uiteraard hier op MagischeNachten.nl


Bron: http://jaivy.web-log.nl