Vorig jaar vond de eerste editie plaats van Season of the Force in Disneyland Paris. Door het grote succes is ook dit jaar Disneyland Paris de plek waar Star Wars tot leven komt. Season of the Force zal dit jaar plaatsvinden van 13 januari t/m 25 maart 2018. Vlieg mee naar een galaxy far, far away, en beleef je eigen Star Wars avontuur met adembenemende shows, fantastische attracties en onvergetelijke ontmoetingen met Star Wars Figuren. Alles wat je dit jaar kan beleven nemen we even met je in lightspeed door!

Star Wars: A Galactic Celebration

Star Wars: A Galactic Celebration

Het grootse avondspectakel Star Wars: A Galactic Celebration is net zoals vorig jaar weer te zien in het Walt Disney Studios Park. Beleef de beroemde scenes uit de Star Wars saga in deze avondshow met projecties, speciale effecten, muziek, live Star Wars Figuren en natuurlijk veel vuurwerk. De show is elke dag te zien op de Production Courtyard met uitzicht op de Tower of Terror

Dit jaar zal Star Wars: A Galactic Celebration een nieuwe scene krijgen uit de aankomende Star Wars film, The Last Jedi!

Star Wars: A Galaxy Far, Far Away

Star Wars: A Galaxy Far, Far Away

Naast de avondshow Star Wars: A Galactic Celebration zal er ook overdag een show te zien zijn op het podium aan de Production Courtyard in het Walt Disney Studios Park. In Star Wars: A Galaxy Far, Far Away beleef je een show vol actie, waarin Star Wars Figuren live op spectaculaire manier de Force tot leven brengen met speciale effecten.

First Order March

First Order March

Houd je adem in en zie hoe de indrukwekkende Captain Phasma een groep stormtroopers aanvoert voor een demonstratie van de galactische kracht. Een aantal keer per dag kan je de First Order March tegen komen in het Walt Disney Studios Park.

Ook na Season of the Force zal de First Order March te zien zijn in Disneyland Paris. Van 31 maart 2018 t/m 30 september 2018 zal de First Order March te zien zijn in Discoveryland in het Disneyland Park.

Star Tours Strikes Back

Star Tours: The Adventures Continue

Vorig jaar werd tijdens Season of the Force de vernieuwde attractie Star Tours: The Adventures Continue geopend. Deze attractie, vol nieuwe technologie en met meer dan 70 missiecombinaties, is zelfs voor de meest ervaren Jedi’s uit de galaxy een fantastisch spannend avontuur.

Dit seizoen krijgt Star Tours: The Adventures Continue een nieuwe bestemming erbij. Al vanaf 22 november kan je de planeet Crait bezoeken uit de aankomende Star Wars film. Star Wars: The Last Jedi.

Star Wars verovert Space Mountain

Star Wars Hyperspace Mountain

Lanceer jezelf naar Star Wars Hyperspace Mountain. Voeg je bij de Rebel Alliance en vind je weg door een zwerm Imperial TIE Fighters voordat je het gevecht aangaat met een dreigende Star Destroyer.

Ook buiten het Season of the Force kan je een rit maken in Star Wars Hyperspace Mountain.

Ontmoet Star Wars Figuren

Ontmoet Star Wars Figuren

Uiteraard mag een selfie met een van de Star Wars figuren niet ontbreken. Er zijn twee vaste plekken waar je op de foto kan. In Starport in Discoveryland (Disneyland Park) maak je een buiging voor de angstaanjagende Darth Vader en op de Production Courtyard kan je op de foto met de Stormtroopers Patrol.

Geniet van de sensationele Star Wars scenes in Disney Illuminations

Disney Illuminations

In het Disneyland Park is natuurlijk nog steeds de sprankelende avondshow Disney Illuminations te zien met onvergetelijke scenes uit de Star Wars saga. Dat betekend dat Disneyland Paris tijdens Season of the Force twee avondshows heeft! In beide parken een.

Er is dit jaar tijdens Season of the Force weer genoeg te beleven in Disneyland Paris! Ben je een echte Star Wars fan? Dan is Disneyland Paris natuurlijk de plek waar je moet zijn dit voorjaar! Een verblijf boeken doe je natuurlijk makkelijk en snel via onze site. Klik hier om op zoek te gaan naar een hotel.