Kerst lijkt misschien nog ver weg, maar kerst in Disneyland Paris begint al op 11 november! Zo kan je extra vroeg genieten van misschien wel de meest sfeervolle periode om naar Disneyland Paris te gaan. Dit jaar is de kerst in Disneyland Paris magischer dan ooit met veel nieuwe shows. We nemen graag even alle nieuwigheden met je door die je van 11 november 2017 t/m 7 januari 2018 in de beide parken kan beleven!

Goofy’s Incredible Christmas

Goofy’s Incredible Christmas

Deze kerst kan je naast Disney Illuminations in het Disneyland Park ook een avondshow zien in het Walt Disney Studios Park! Goofy’s Incredible Christmas is een verbluffende show met speciale effecten, lasers en Disney Figuren die het Hollywood Tower Hotel in vuur en vlam zetten met een ongelooflijk kerstverhaal.

Sing Me a Merry Christmas

Sing Me a Merry Christmas

Naast de grote nieuwe avondshow in het Walt Disney Studios Park is er overdag ook een nieuwe parkshow. In Sing Me a Merry Christmas worden beroemde kerstliedjes opgevoerd door Mickey en zijn vriendjes. De show is meerdere keren per dag te zien op het podium naast Stitch Live en Disney Junior Live on Stage.

A merry Stitchmas

A merry Stitchmas

De ondeugende buitenaardse Stitch neemt Mickey, Minnie, Donald en een heleboel andere Disney figuren mee in deze wintershow boordevol kerstgevoel. A merry Stitchmas is een van de nieuwe shows dit jaar en is dagelijks te zien op het Royal Castle Stage naast het kasteel. De shows die nu nog te zien zijn (Mickey presents: Happy 25th Anniversary Disneyland Paris en The Starlit Princess Waltz), zijn helaas niet te zien in de kerstperiode.

Mickey’s Magical Christmas Big Band

Mickey’s Magical Christmas Big Band

Neem je vrienden of kinderen mee naar het Videopolis en geniet samen van dit fantastische live concert. Mickey en Minnie hebben een live koor en een swingende jazz big band bijeen gebracht en brengen verschillende kerstklassiekers ten gehoren. Mickey’s Magical Christmas Big Band zal meerdere keren per dag te zien zijn.

The Enchanted Advent Calendar en COCO

Elke ochtend (van 1 t/m 25 december) kunnen de gasten de magie van kerst ontwaken met The Enchanted Advent Calendar. Voor het Kasteel van Doornroosje staat een grote adventskalender waar elke ochtend een vakje wordt open gemaakt tot aan de kerst.

Ook kunnen gasten tijdens dit kerstseizoen de marionet van Miguel, de held uit de nieuwe Disney Pixar film COCO, tegenkomen bij Fuente del Oro in Frontierland in het Disneyland Park.

Een aantal oude bekenden

Een aantal oude bekenden

Naast alle nieuwe shows zijn er dit jaar ook weer een aantal oude bekenden die terug hun opwachting maken voor de kerstpariode. Natuurlijk is ook dit jaar is de vrolijke kerstparade, Disney’s Christmas Parade, weer terug. Mickey en zijn vrienden brengen de wintersfeer tot leven in deze fantastische kerstparade. Naast de Disney Stars on Parade dus ook even naar Mainstreet USA voor deze speciale kerstparade.

Tijdens Mickey’s Magical Christmas Lights steken Mickey, Minnie en hun vriendjes samen met de kerstman de grote kerstboom weer aan die aan het begin van Mainstreet USA staat. Uiteraard is dit ook het perfecte moment voor een vrolijke sing-along rond de kerstboom.

Na het succes van vorig jaar is de Frozen Sing-Along ook weer te zien in het Chaparral Theater. Warm je stembanden dus alvast maar weer op want je kan weer gaan meezingen samen met Anna, Elsa en Olaf. Ook kan je naast het Chaparral Theater weer rondkijken op het Scandinavische marktplein en kan je Anna en Elsa verschillende keren per dag tegen komen in Mainstreet USA in hun eigen mini parade.