Magical Moments Festival – een nieuw hard-ticket event!
Het nieuwe themajaar heeft veel nieuwe dingen in petto, maar wie had aan een nieuw hard-ticket event gedacht? Op geselecteerde datums in juni 2011 zal een gedeelte van het Disneyland® Park het decor vormen voor de nieuwe Mickey’s Princesses & Pirates Party’s!

Dit evenement is overgenomen van Magic Kingdom in Walt Disney World. In Parijs zullen de party’s gehouden worden op 1-10-17 en 24 juni 2011. Een hard-ticket event wil zeggen dat er speciale toegangskaarten voor deze avonden gekocht moeten worden, de prijzen hiervan zijn nog niet bekend.

Tijdens de party’s zullen Fantasyland en Adventureland open zijn van 20.00-23.00u. Qua opzet zullen de avonden vergelijkbaar zijn aan Mickey’s Not-So-Scary Halloween Party. Zoals de naam al doet vermoeden, zullen de kinderen omgetoverd worden tot ware Prinsessen en Piraten! Tijdens deze avonden zullen de volgende attracties geopend zijn: Blanche-Neige et les Sept Nains, Les Voyages de Pinocchio, Le Carrousel de Lancelot, Peter Pan’s Flight, Dumbo the Flying Elephant, Mad Hatter’s Tea Cups, “It’s a small world” en Pirates of the Caribbean.

Het duurt nog even voordat de Mickey’s Princesses & Pirates Party’s beginnen, maar zodra er meer bekend is lees je er meer over op MagischeNachten.nl.


Bron: www.disneylandparis.com en http://dlrpfan.wordpress.com