Binnen de LGBTQ community worden al sinds 2014 onofficiële Magical Pride evenementen georganiseerd in Disney Parken over de hele wereld. Disneyland Paris heeft dit jaar de eer om de eerste officiële Magical Pride te organiseren. Geniet van het leven en vier diversiteit tijdens deze kleurrijke dag op 1 juni 2019. Iedereen is welkom!

Magical Pride in Disneyland Paris

Een exclusief feest

Uiteraard kun je overdag genieten van beide Disney Parken, maar het echte feest begint om 20:00 in het Walt Disney Studios Park! Vanaf dan start het speciale programma en kun je genieten van vele feestelijkheden tot 02:00. Ook kun je tot die tijd in veel van de attracties van het park.

Dit staat er allemaal op het programma voor de exclusieve feestavond:
• Tijdens de avond zal een speciale parade te zien zijn. De Magical March of Diversity Parade viert de diversiteit in een kleurrijk spektakel.
• In het park kun je op verschillende plekken op de foto met jouw favoriete Disney figuren.
• Geniet tot diep in de nacht van de attracties in het Walt Disney Studios Park.
• Live optredens van internationale artiesten.
• Een karaoke feest in een van de theaters.
• Speciale foto locaties.
• Een groot dance feest op de beats van te gekke DJ’s voor de Tower of Terror.

Tijdens de avond vinden er optredens plaats van internationale artiesten op het podium voor de Tower of Terror. Er zullen naast optredens van DJ's ook optredens zijn van Years & Years, Boy George en Corine!

Voor deze speciale feestavond heb je een speciaal ticket nodig. Hieronder lees je over verschillende opties om aan een ticket te komen.

Magical Pride in Disneyland Paris

Voordelig naar de Magical Pride met Oad

Reisorganisatie Oad heeft een voordelig 3-daags arrangement wat je kunt boeken voor de Magical Pride. Bij je boeking via Oad krijg je 2 nachten in een Disney Hotel inclusief ontbijt, 3 dagen onbeperkt toegang tot de beide Disney parken en toegang tot de exclusieve feestavond.

Je kunt bij dit speciale arrangement kiezen uit 3 Disney Hotels namelijk: Disney's Davy Crockett Ranch, Disney's Hotel Cheyenne en Disney's Newport Bay Club. Prijzen voor het arrangement verschillen per hotel. Als je gaat voor de goedkoopste optie (Disney's Davy Crockett Ranch) kost het hele arrangement je slechts € 299,- per persoon als je boekt voor 4 personen.

Klik hier om gebruik te maken van de actie van Oad.

Zelf een hotel boeken

Je kunt natuurlijk ook zelf een hotel boeken voor je verblijf. Kijk bijvoorbeeld eens via de zoek & boek module op onze site wat het goedkoopste hotel op dat moment is. Wanneer je zelf een hotel boekt, moet je niet vergeten om speciale tickets te kopen voor de exclusieve feestavond. Tickets voor de feestavond en voor de Disney Parken koop je hier via de officiële site van Disneyland Paris. Tickets voor de feestavond vind je onder het kopje 'Speciale evenementen'.

Ook Disneyland Paris zelf bied arrangementen aan. Bij Disneyland Paris kun je voor meer Disney Hotels kiezen dan bij Oad. Voor meer informatie over dit arrangement kijk je hier.

Magical Pride in Disneyland Paris
SintSint