Officiële informatie Magical Moments Festival - fotolocaties
In de officiële informatie van het Magical Moments Festival is onder andere te lezen dat er nieuwe shows en een vernieuwde parade zal komen, interactieve ontmoetingen met de Disney figuren, maar het nieuwe themajaar heeft ook nieuwe fotolocaties in petto:

Smile and say “cheese” with Remy and Emile (Production Courtyard, Walt Disney Studios Park)

In het Studios Park, naast restaurant des Stars, komst een nieuwe 3D fotolocatie van Ratatouille. Hier kunnen de bezoekers hun hoofd door een groot stuk kaas steken voor een foto. De huidige planning spreekt alleen over een fotolocatie, maar het is niet vreemd als hier de hoofdrolspelers uit Ratatouille, Rémy en Emile, op gezette tijden aanwezig zullen zijn.

Share the love with WALL•E and EVE (Discoveryland, Disneyland Park)

Deze fotolocatie is, zoals eerder bekend werd gemaakt op MagischeNachten.nl, ondertussen al “open”. Tegenover de zij-ingang van het Videopolis Theater staan sinds kort de nieuwe standbeelden van Wall-E en EVE. Op deze 3D fotolocatie kun je met de hoofdrolspelers uit de Disney/Pixar film Wall-E op de foto.

Meet Rapunzel from Walt Disney pictures’ “Tangled” (The Old Mill, Disneyland Park)

Ook deze fotolocatie is voor de bezoekers van MagischeNachten.nl niet nieuw meer: vanaf het begin van het kerstseizoen zijn deze 2 nieuwe Disney figuren, Rapunzel en Flynn Rider uit de film Tangled/Rapunzel, namelijk al te zien op hun fotolocatie op de Royal Castle Stage. Rapunzel zal een aparte fotolocatie krijgen naast The Old Mill in Fantasyland, de andere Disney Prinsessen zullen te zien zijn op hun nieuwe fotolocatie Royal Princess Palace.


Bron: www.disneylandparis.com en http://dlrpfan.wordpress.com