Magical Moments Festival – interactie met de Disneyfiguren!
In het vorige artikel stonden de nieuwe shows en parade tijdens het Magical Moments Festival, deze keer de officiële informatie over de interactieve happenings met de Disneyfiguren.

Following the Leader with Peter Pan (Adventureland, Disneyland Park)

Kapitein Haak nodigt de bezoekers tijdens deze nieuwe interactieve happening uit om hem de stuipen op het lijf te jagen! Samen met Peter Pan kun je het opnemen tegen Kapitein Haak. Dit zal gebeuren op een klein, nieuw te bouwen, podium aan de achterkant van restaurant Chalet de la Marionette in Adventureland.

Adventureland rhythms of the jungle (Adventureland, Disneyland Park)

Op deze nieuwe fotolocatie (waarschijnlijk bij restaurant Hakuna Matata maar nog niet officieel bevestigd) zullen Baloe, Koning Loui, Timon en Rafiki de bezoekers uitnodigen in de jungle om samen te dansen. Op de muziek van tam tams zullen de Disney figuren er een groot feest van maken.

The Wonderful World of Alice and the Mad Hatter (Alice’s Curious Labyrinth, Disneyland Park)

Bij deze nieuwe interactieve happening hebben de bezoekers de keus bij welk team ze willen horen: bij het team van Queen of Hearts of bij het team van Mad Hatter. Er is over deze happening is verder nog niet veel bekend gemaakt, alleen dat er een lange tafel geplaatst zal worden bij de ingang van het labyrinth (waar nu de huidige fotolocatie is met de grote stoel).

Green Army Men Meet & Play (Toy Story Playland, Walt Disney Studios Park)

Hier kun je de groene speelgoedsoldaatjes uit Toy Story ontmoeten! Zoals de titel doet vermoeden kunnen de kinderen hier met de soldaatjes “spelen”. Het is nog even afwachten hoe dit precies in zijn werk zal gaan.

Disney Princesses: A Royal Invitation (Royal Princess Palace, Disneyland Park)

De post-show locatie van “It’s a small World” wordt momenteel verbouwd tot interactieve ontmoetingsplek voor de Disney Prinsessen en zal de naam Royal Princess Palace krijgen.


Bron: www.disneylandparis.com en http://dlrpfan.wordpress.com