Openingsweekend Disney’s Halloween Festival 2010!
Morgen, 2 oktober 2010, is het zover: het Halloween Festival in Disneyland® Parijs gaat van start! Dit jaar wordt het Halloween Festival extra bijzonder want ter gelegenheid van het New Generation Festival verschijnt Dr. Facilier (uit de film The Princess and the Frog) in het Park. Je kunt Dr. Facilier vinden op onder andere Town Square, Central Plaza en tijdens de Disney’s Once Upon A Dream Parade.

Om het Halloween Festival (t/m 1 november 2010) wat extra aandacht te geven zijn er ook nog 2 nieuwe persafbeeldingen vrijgegeven. Nemo en Crush hebben zich als haai verkleed en jagen Kapitein Haak de stuipen of het lijf. Op de andere afbeelding zie je Rémy, een Pompoenman en de boze Koningin van Sneeuwwitje.


Ook de shows/parades worden uiteraard aangepast aan het Halloweenthema: zo heet Disney’s Showtime Spectacular tijdens het festival “Disney Schurken Halloween Showtime”. Op 31 oktober is het Disney’s Halloween Party (20.30u-01.00u, aparte toegangskaart nodig) en op 8-15-22 en 26 oktober kun je naar Mickey’s Not So Scary Halloween Party (hiervoor heb je aparte toegangskaarten nodig). Frontierland wordt omgedoopt in Halloweenland en ook in Fantasyland zul je Halloweenversieringen tegenkomen.

Kijk voor het volledige Halloween-programma op deze website...... Laat het griezelen maar beginnen!


Bron: http://jaivy.web-log.nl/