Programma tijdens het kerstseizoen 2010
In een eerder artikel werd al een puntje van de sluier opgelicht, maar hieronder dan de rest van het programma tijdens Disney’s Enchanted Christmas.

Disney’s Fantillusion
’s avonds als het donker wordt in het Disneyland® Park, worden de bezoekers getrakteerd op een spectaculaire lichtjesparade. Iedere dag rijdt deze parade door het Park en verteld het verhaal van de overwinning van het goede op het kwade. De parade begint met Mickey, darna komen de slechterikken (Evil Villians) en als laatste de Disney Prinsessen en Prinsen. Wat een schitterend einde van een magische dag tijdens het kerstseizoen in Disneyland® Parijs!

Sneeuwvlokken op Main Steet, U.S.A.
Op bepaalde tijden zal het echt sneeuwen op Main Street! Door de sneeuwvlokken, de prachtige muziek en de blauwe lampen in de prinseslantaarns worden de bezoekers meegetrokken in een ultieme kerstsfeer.

Het Dorp van de Kerstman
Evenals voorgaande jaren wordt ook dit jaar Woody’s Roundup Village in Frontierland omgetoverd tot het Dorp van de Kerstman. Hier zijn de elfjes druk bezig met het inpakken van de cadeautjes, de kinderen kunnen hun brief aan de Kerstman op de post doen en je kunt zelfs de Kerstman ontmoeten!

Belle’s Kerstdorp
In Fantasyland kunnen de bezoekers het speciale kerstdorp van Belle bezichtigen. In de prachtige huisjes worden o.a. merchandise en etenswaar verkocht en dit alles in kerstsfeer. Ter promotie van de Blu-ray release van Beauty & The Beast zullen op bepaalde tijden Belle en haar prins in het dorpje aanwezig zijn om de bezoekers te ontmoeten.

Mickey’s Winter Wonderland
Deze succesvolle kerstshow op het ijs is ook dit jaar weer te bewonderen. Mickey, Minnie en al hun vriendjes schaatsen tijdens dit kerstverhaal vol zang, dans en muziek in het Chaparral Theater in Frontierland, naast het Dorp van de Kerstman.

Ontmoet nieuwe Disney figuren
Dit jaar wordt het New Generation Festival gevierd zoals bekend is, maar tijdens het kerstseizoen komen er nog 2 nieuwe figuren van de nieuwe generatie bij! Op de Royal Castle Stage in Fantasyland kun je namelijk dagelijks op de foto met de figuren uit Disney’s Tangled: Rapunzel en Flynn Rider! Beleef een sprookjesachtig moment met de nieuwste prinses en haar prins!

Bron: www.disneylandparis.com en http://dlrpfan.wordpress.com/