Halloween in Disneyland Paris beleef je dit jaar van 28 september t/m 3 november 2019. Net zoals elk jaar kun je ook dit jaar weer extra gaan griezelen tijdens de speciale avondopenstelling. Uniek dit jaar is dat er twee avonden zullen zijn dat het Disneyland Park tot 02:00 uur geopend is. Er staan dit jaar voor de Disney Halloween Parties een hoop leuke dingen op het programma. De avonden zullen plaatsvinden op 26 en 31 oktober. Voor de speciale avondopenstelling is een speciaal ticket nodig dat toegang geeft van 20:00 tot 02:00 uur.

Wil je meer weten over het Halloween programma buiten de twee halloweenavonden? Kijk dan hier naar het programma voor Disney's Halloween Festival.

Disney Halloween Parties in Disneyland Paris

De nieuwigheden

Dit jaar presenteert Disneyland Paris weer een aantal nieuwigheden ten opzichte van vorig jaar. Zo kun je in Discoveryland gaan feesten tijdens Goofy & Max Spooky Space Party. Een bekende DJ (op 26 oktober is dat Mike Williams en op 31 oktober verzorgt Ofenbach het optreden) zal hier muziek draaien waar je helemaal los op kunt gaan. Als feestbeest moet je dus in Discoveryland zijn.

Ook nieuw dit jaar is Fiesta de la Tierra de los muertos in Frontierland. Elk uur zullen vreemde en enge figuren het land overnemen en Frontierland omtoveren tot Land of the Dead. Net zoals in Discoveryland vind je ook in Frontierland een DJ.

Op het Castle Stage zal net zoals vorig jaar de show Are you Brave Enough? te zien zijn met Jafar, Ursula en Maleficent in de hoofdrollen. Nieuw dit jaar is dat er een aantal nieuwe scenes zijn toegevoegd. De show zal tijdens de avond 5 keer te zien zijn.

De parade

Vorig jaar waren we al ontzettend blij met de terugkeer van de Halloween Cavalcade. Ook dit jaar zal er weer een parade te zien zijn. De Disney Villain’s Halloween Parade zal 2 keer te zien zijn tijdens de avond en volgt de normale parade route.

Disney's Halloween Festival met Mickey Mouse

Ontmoet je favoriete villains

Tijdens de speciale halloweenavond heb je ruim de tijd om op de foto te gaan met je favoriete slechteriken. Bij Phantom Manor kun je op de foto met Jack en Sally uit The Nightmare Before Christmas. Disneyland Paris heeft zelfs al gehint dat er ook een nieuw character te zien zal zijn op deze plek. Als je op zoek bent naar Jack Sparrow kun je hem vinden in Adventureland waar hij graag op de foto met je gaat. Adventureland zal deze keer extra spooky zijn door nieuwe videoprojecties op Skull Rock.

Uiteraard kun je veel meer Disney figuren ontmoeten tijdens de avond. Neem bij de ingang dus zeker een programmaboekje mee om te zien waar ze allemaal staan.

Disney's Halloween Festival met Mickey Mouse

Coco Fiesta!

Heb je tijdens de avond zin in een Mexicaans feestje? Ga dan een kijkje nemen bij Fuente Del Oro Restaurante Fun Fiesta in Frontierland. Hier kun je live de muziek uit de Disney Pixar film Coco bewonderen en kom je zelfs Miguel uit de film tegen. De pop van Miguel vind je bij Coco's Hacienda en zal zich samen met een poppenspeler door het land bewegen.

Doe de attracties in het donker

Met al deze dingen die je in het Disneyland Park kunt beleven zou je bijna vergeten dat er ook nog attracties zijn. Veel van de attracties zijn gewoon open tot 02:00 uur. Dat betekend korte wachtrijen en de kans om je favoriete attracties in het donker te doen. Een ritje in Indiana Jones and the Temple of Peril om middernacht is echt een aanrader.

Boek nu je tickets!

Tickets voor beide avonden zijn nu in de verkoop en kosten € 69,- voor volwassenen en kinderen. Let op dat je met deze tickets alleen toegang tot het Disneyland park hebt van 20:00 tot 02:00. Als je de gehele dag in Disneyland Paris de parken wilt bezoeken, zul je ook een normale entreekaart moeten kopen.

Als je een abonnement hebt op Disneyland Paris kan de korting tot 30% oplopen maar dat is afhankelijk van je soort abonnement. Heb je geen abonnement en wil je toch korting op de Disney Halloween Parties? Boek dan je verblijf bij Disneyland Paris. Je krijgt dan namelijk 15% korting op de tickets voor de Disney Halloween Parties. Boek hier dus snel je verblijf en profiteer van deze korting.

Uiteraard kun je ook los een ticket kopen als je bijvoorbeeld niet in een Disney Hotel slaapt. Losse tickets boek je hier (kies bij tickets voor 'speciale evenementen').


SintSint