Na het succes van vorig jaar staat de Disney Loves Jazz avond ook dit jaar weer op het programma in Disneyland Paris. Op 15 juni 2019 is het Walt Disney Studios Park weer gevuld met internationaal bekende jazz artiesten en kun je weer genieten van het grote Disney Loves Jazz concert op het podium van Motors Actions! Stunt Show Spectacular.

Disney Loves Jazz avond in Disneyland Paris

Een park vol jazz muziek

Net zoals vorig jaar zal het Walt Disney Studios Park weer gevuld zijn met tal van muzikanten van over heel de wereld. Zij zullen het park vullen met swingende jazz muziek en zorgen voor een groot feest. Het speciale jazz evenement zal duren van 20.00 tot 02.00 uur. Voor de avond is een speciaal ticket nodig.

Het Jazz Loves Disney concert

Uiteraard staat ook dit jaar weer het grote Disney Loves Jazz concert op het programma. Op de plek waar normaal auto's en motoren rond scheuren tijdens Motors Actions! Stunt Show Spectacular, verrijst tijdens de Disney Loves Jazz avond een groot podium. Op het podium zal een grote band samen met international bekende artiesten Disney nummers in een jazz jasje steken. Een feest van herkenning dus. Een aantal artiesten die gaan optreden zijn al bekend gemaakt waaronder China Moses, Hugh Coltman en Thomas Dutronc.

Dit jaar zit het Jazz Loves Disney concert inbegrepen bij de prijs van je ticket. Het is dus niet nodig om zoals vorig jaar een extra ticket aan te schaffen voor het Jazz Loves Disney concert. Het grote concert zal op de avond twee keer te zien zijn om 20:15 en om 22:30.

Disney Loves Jazz avond in Disneyland Paris

Extra sensatie want de attracties zijn geopend

Naast de vele muziek kun je ook gewoon genieten van de winkeltjes, restaurants en vooral de attracties van het park. Een ritje maken in RC Racer terwijl je in de verte een van je favoriete Disney nummers in een jazz uitvoering hoort? Het kan tijdens deze avond!

De volgende attracties zullen op deze avond geopend zijn:
• Les Tapis Volants – Flying Carpets Over Agrabah
• Toy Soldiers Parachutes Drop
• Ratatouille: The Adventure
• Crush’s Coaster
• RC Racer
• The Twilight Zone Tower of Terror

Tickets zijn al in de verkoop

Heb je al zin gekregen in deze speciale avond? Dan is het hoog tijd om je tickets voor de avond te gaan kopen want de verkoop is al gestart! Met je ticket voor de Disney Loves Jazz avond heb je alleen toegang tot het Walt Disney Studios Park vanaf 20.00 uur. Ook is er een speciaal Disney Loves Jazz Plus Ticket. Met dit ticket krijg je naast toegang toto de speciale avond, ook toegang tot beide parken vanaf 16.00 uur.

Tickets koop je hier via de site van Disneyland Paris
Kies bij tickets voor 'Speciale evenementen'


SintSint